• Новинка
SUPVOX 1 бр. Поставка за микрофон Настолна Поставка Метални Скоби за Закрепване за компютър, Просто Стойка За Микрофон Статив За Микрофон Държач За Микрофон Универсал?

SUPVOX 1 бр. Поставка за микрофон Настолна Поставка Метални Скоби за Закрепване за компютър, Просто Стойка За Микрофон Статив За

BGN 5.50
Налично
Налично

Поддръжка на микрофона : Дизайн статив предоставя допълнителна подкрепа на микрофона, по-стабилни и трайниТенис на държач за микрофон : Универсална стойка за микрофон, статив-трипод, идеален избор за подарък на вашите приятели, които се нуждаят от държач за микрофон.Срок за микрофон : Поставка се регулира, което ви позволява да говори в микрофона на много удобна височина, а под удобен ъгъл.Поставка за микрофон : Долната част е по-тежка и дебела, а нескользящая конструкция ви осигурява по-стабилна работа.Поставка за настолен компютър : Треугольное основата на устойчиво и трайно, му лесно се плъзне, това е по-удобно и практично.Пратката включва 1 x микрофон-часова Особености -Материал : Пластмаса аудиоаксессуар. -Цвят : Черен стойка за микрофон. -Размер : Около 23,50 X16,00 X6,00 см. / 9,24 X6,29 X2,36 инча планина за микрофон. -Долната част е по-тежка и дебела, а нескользящая дизайн осигурява по-стабилна работа на вашата просто стойка за микрофон. -С този държач за съхранение на микрофон, ще ви бъде по-удобно да използват притежател на настолен микрофон. -Изработен от пластмаса, фина работа, здрав, устойчив на абразия, не е лесно да се прекъсне и да се деформира рафт за микрофон. -Свободно регулируеми, може да се завърта на 180 градуса, регулиране на удобен ъгъл, както на вас ви харесва, поставка за статив микрофон. -Универсална поставка за микрофон, статив-трипод, идеален избор за подарък за вашите приятели, които се нуждаят от държач за микрофон, статив за микрофон.Информация за стоки Метална поставка Триъгълна конструкция е стабилна и може да осигури ефективна подкрепа на вашия микрофон. компютърна поставка за настолен Професионален скоба за микрофонного статив изработен от сплав с, който е безопасен за използване, е здрава и има дълъг срок на служба, не се поддава на лесно увреждане.

Подробности

Подобни продукти в категория