• Новинка
Петзвезден ДОСТАВКА на Aloha Хавайски Стикер Vinyl Стикер Изберете цвят и размер!! Чаша за лаптоп Hawaii Hang Губим Hibiskus Flower 808 Roots Islands Window (V529) (6 X 1,75, сребрист)

Петзвезден ДОСТАВКА на Aloha Хавайски Стикер Vinyl Стикер Изберете цвят и размер!! Чаша за лаптоп Hawaii Hang Губим Hibiskus Flower

BGN 2.39
Налично
Налично

За снимката Е ИЗПОЛЗВАН БЯЛ СТИКЕР, ТАКА че не забравяйте да ИЗБЕРЕТЕ ПРЕДПОЧИТАНИЯ от ВАС ЦВЯТИзберете цвят и размер. Бърза безплатна доставка (моля, потвърдете вашия адрес за доставка, преди да поръчате, за да се избегнат проблеми с доставка!!). Указания за употреба е приложен.висококачествен винил за вътрешно и външно приложение.За снимката Е ИЗПОЛЗВАН БЯЛ СТИКЕР, ТАКА че не забравяйте да ИЗБЕРЕТЕ ПРЕДПОЧИТАНИЯ от ВАС ЦВЯТ.Изберете цвят и размер. Бърза безплатна доставка (моля, потвърдете вашия адрес за доставка, преди да поръчате, за да се избегнат проблеми с доставка!!). Указания за употреба е приложен.висококачествен винил за вътрешно и външно приложение.Те са идеални за автомобилни стъкла, лодки, скейтбордов, Ipad и т. (Почти на всяка гладка, чиста повърхност) - Вырезанная vinyl стикер означава липса на опит или прозрачна подложка.Самозалепваща част е само образ! - Това не е прилипалы. -Моля нанасяйте само върху чиста, суха повърхност : ) по-Долу са дадени някои указания за нанасяне на тези стикери : Стъпка 1 Разтрийте стикер, за да сте сигурни, че преводна лента правилно залепен към стикер на ръка или с нещо трудно, например с кредитна карта.Стъпка 2 Почистете и подсушете желаната област.Етикети най-добре се придържат към чисти гладки повърхности.Стъпка 3 Бавно махнете хартиен субстрат, като се уверите, че стикер остава приклеенной на прозрачна лента за пренасяне на Стъпка 4 Внимателно поставете стикер на правилното място.След като стикер приклеится, ще бъде почти невъзможно да се движат, без да вредят на стикер.Разтрийте стикер от едната страна на другата, премахване на въздушни мехурчета.Стъпка 5 Използвайте предмет с твърди ръбове, например кредитна карта, за да се уверите, че стикер залепен напълно до повърхността.Стъпка 6 Бавно махнете переносную лента.Уверете се, че нито една част от етикети останал на преносим лента.Стъпка 7 Проверка, дали няма мехурчета въздух.

Подробности

Подобни продукти в категория