• Новинка
4 бр. По-Тежък Месинг Шестостенния адаптер за колела 6x12 мм за Радиоуправляемого Писта TRX4 TRX-4 1/10 RC с Шестигранными Колесными Ступицами Адаптери (4 бр., Шестостенни Удъ?

4 бр. По-Тежък Месинг Шестостенния адаптер за колела 6x12 мм за Радиоуправляемого Писта TRX4 TRX-4 1/10 RC с Шестигранными Колесными

BGN 5.79
Налично
Налично

【Удължен Адаптер с Шестоъгълни Глави колела】По-тежки медни колела с размер на отворите ступицей са съвместими с радиоуправляемым гусеничным автомобил Axial Capra SCX10 TRX4 1/10 【По-тежък месинг колесни адаптер】 Материал : месинг.Здрав и издръжлив, му е трудно да навреди.Месингови Шестоъгълник главината Адаптер Удължител Комбинирующий Разлика е Съвместим с гусеничным автомобил TRX-4 RC 1/10. 【Адаптери ступиц колела】 Увеличават производителността и правят колата по-привлекателна.Подобрете стабилността на превозното средство, висока якост фиксиран на върха не позволява лесно да се плъзга. размер : 6x12x12 mm. 【Адаптери за радиоуправляеми джанти ступиц 】 Намаляват междина и незабавно на колелото, да удължат междуосие за сметка на увеличаване на ширината на шестигранника. увеличава разстоянието между колелата и прави колата по-стабилна и стръмен. 【входящи】 4шт 6x12 мм По-тежък месинг шестостенния адаптер за колела.Ако не сте доволни от получения нашите стока, можете да кандидатствате за безусловно възстановяване и връщане на парите в рамките на 90 дни.Що се отнася до всички проблеми, свързани с този продукт, можете да изпращате ни електронни писма по всяко време.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро. 【Удължен Адаптер с Шестоъгълни Глави колела】По-тежки медни колела с размер на отворите ступицей са съвместими с радиоуправляемым гусеничным автомобил Axial Capra SCX10 TRX4 1/10. 【По-тежък месинг колесни адаптер】 Материал : месинг.Здрав и издръжлив, му е трудно да навреди.Месингови Шестоъгълник главината Адаптер Удължител Комбинирующий Разлика е Съвместим с гусеничным автомобил TRX-4 RC 1/10. 【Адаптери ступиц колела】 Увеличават производителността и правят колата по-привлекателна.Подобрете стабилността на превозното средство, висока якост фиксиран на върха не позволява лесно да се плъзга. размер : 6x12x12 mm. 【Адаптери за радиоуправляеми джанти ступиц 】 Намаляват междина и незабавно на колелото, да удължат междуосие за сметка на увеличаване на ширината на шестигранника.

Подробности

Подобни продукти в категория