• Новинка
Първата Коледа в Новия ни дом 2021 Чанта-тоут мотивационни цитат - ПЕРСОНАЛНИ ЧАНТА-ПОДАРЪК BAG - ЧАНТА За ПРОДУКТИ За ПРИЯТЕЛИТЕ - Чанта за показност на поръчка, Холщов?

Първата Коледа в Новия ни дом 2021 Чанта-тоут мотивационни цитат - ПЕРСОНАЛНИ ЧАНТА-ПОДАРЪК BAG - ЧАНТА За ПРОДУКТИ За ПРИЯТЕЛИТЕ - Чанта

BGN 30.93
Налично
Налично

Платно, Памук, ПолиестерПроизведено в САЩ.Подплата от памук и полиестер. 19 ш x В 15-колани 24 инча.ЧАНТА-тоут С мотивирующими цитати - ЧАНТА за ПРОДУКТА - ДЕТСКА чанта за книги, семейна чанта, подаръци. ПРЕПОРЪЧВА се ръчно пране, дизайнът не е избелена. ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ мастила се нанасят директно върху плата. ПЛАТНО от ПОЛИЕСТЕР, с тегло 8 ГРАМА.Платно, Памук, Полиестер.Произведено в САЩ.Подплата от памук и полиестер. 19 ш x В 15-колани 24 инча.ЧАНТА-тоут С мотивирующими цитати - ЧАНТА за ПРОДУКТА - ДЕТСКА чанта за книги, семейна чанта, подаръци. ПРЕПОРЪЧВА се ръчно пране, дизайнът не е избелена. ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ мастила се нанасят директно върху плата. ПЛАТНО от ПОЛИЕСТЕР, с тегло 8 ГРАМА.Чанта-ТОУТ - ХРАНИТЕЛНИ ЧАНТА - ПОДАРЪК-ЗА РОЖДЕН ДЕН -НА сватбата НА ПЕРСОНАЛНИ чанта-ТОУТ - ХОЛЩОВАЯ чанта от ПОЛИЕСТЕР Тази чанта-тоут също може да се използва като чанта за пазаруване на продукти, чанта за училище / книги, плажна чанта, спортен сак, чанта за подаръци за рожден ден или всичко, което може да се измисли!Тази чанта се отличава с висока якост.Изработен от 100% полиестер.Тази комбинация съчетава в себе си хипоалергенни качество и устойчивост на износване памук, с устойчивост на разкъсване / на напрежение полиестер, благодарение на чантата да изглежда гладка и издържа дълго време!Тази чанта е изработена от плътна тъкан с тегло 8 грама с точна гъста прострочкой по цялата повърхност, включително страничното прострочку на дръжки за максимална здравина. *** Ние използваме мастила, които се нанасят директно върху платно - това е високо качество на постоянни мастило.*** ЗАПАЗВАНЕ на ПРИРОДАТА : поръчайте зелен цвят с нашата естествена и многократно чанта-тоут.Избягвайте замърсяването, което причиняват, найлонови торбички, и кажи "не" хартиена или пластмасова торбичка, опаковките, бъдете снизходителни към околната среда и да кажете "да" на нашите нетоксични опаковките.

Подробности

Подобни продукти в категория