• Новинка
Healifty 200шт 10 мл Флакон с директен спрей Стъклени Улични Контейнери Стъклени Флакони със спрей за Етерични масла Флакон със спрей Флакон Етерично масло с назальным Ф?

Healifty 200шт 10 мл Флакон с директен спрей Стъклени Улични Контейнери Стъклени Флакони със спрей за Етерични масла Флакон

BGN 2.00
Налично
Налично

PE ФЛАКОН за напояване на НОСА - могат да бъдат изложени на многократни влияния на околната среда. ПОМПА за промиване на НОСА - флакон-спрей за нос Флакон снабден с прозрачна защитна капачка и защитно покритие. ИЗПАРИТЕЛИ за ПРОМИВАНЕ на НОСА - ЗДРАВА полиетиленова пластмаса : Тези флакони-опаковки са изработени от пластмаса HDPE изключително стабилно качество, който е устойчив на удар, надраскване и вмятинам, както и Този скромен грижи материал също е подходяща за рециклиране, което прави нашите пластмасови бутилки екологично чисти.ПРАЗЕН ФЛАКОН спрей за нос СПРЕЙ - Флакон има прозрачен капак и няма да изтече.БУТИЛКА за ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА - В резултат се образува равномерен аерозолен мъгла, която също може да бъде почистващ лютиви.Пратката включва 200 x пръскачка Особености - Материал : найлонова спрей. - Цвят : Бял празен спрей с пистолет. - Размер : Около 9.83 X0 грижа за кожата. - Предназначени за спрей за нос спрей за нос, може също да се използва като обикновен пулверизатор овлажнители назални спрейове. - Може да се използва за съхранение на козметични течност във флакона-распылителе обем 10 мл. - Изработен от пластмаса, лек и издръжлив, г-н. -Лек и преносим, удобен за поставяне в чанта колоиден назален. - бутилка с пръскачка с фин мъгла обем 10 ml, лесен за носене и използване на празен флакон с назальным спрей.Описание на продукта Бутилка за измиване на носа на Тези флакони са изработени от материал, предназначен за продължителна употреба. контейнер за спрей за нос спрей е Лесен за използване и переноске, ви осигурява по-голямо удобство.Флакон с директен спрей Има прост дизайн, но много практични за използване, което ви осигурява приятен опит за използване.

Подробности

Подобни продукти в категория