• Новинка
1 Галон Течен мономер, за акрил на прах от Joya Mia Professional EMA Monomer Акрилна течност за нокти, не съдържа MMA, не пожълтяват, Течна формула за акрилни нокти, формула превъзход?

1 Галон Течен мономер, за акрил на прах от Joya Mia Professional EMA Monomer Акрилна течност за нокти, не съдържа MMA, не пожълтяват,

BGN 36.76
Налично
Налично

? EMA – правилния начин Ако попитате специалисти за това, коя съставка трябва да бъде в основата на течни мономери, те ще ви кажат, че этилметакрилат (EMA).Причината е, че това е напълно безопасно за здравето на вашата кожа и нокти и няма да им навреди. ? Липсата на ВМА или други токсини – точно, как трябва да използвате ЭМА, трябва да избягвате метилметакрилат (ММА) в течна мономерах.Ние в Joya Mia знаем, че ММА в течно състояние токсичен за вашата кожа и уврежда ноктите, така че нашият течен мономер EMA 100% не съдържа ММА. ? Няма потъмняване или пожълтяване – ние искаме да защитим вашите нокти и ги спаси, блестяща и ослепителен.Ето защо ние сме положили всички усилия, за да разработят формула от съставки, която няма да предостави пожълтяване или промяна в цвета при използване на нашия течен мономер. ? Салонное качество и размери – ние се гордеем с факта, че продуктите ни са с професионално качество, и затова много салони се доверяват на марката Joya Mia.Ние направихме нашия течен мономер достъпни в три различни размера, за частни лица, така и специалисти биха могли да изберете подходяща опаковка. ? Съвместимост с други продукти Joya Mia – ние ценим доверието на нашите продукти, затова съвместимост има за нас от първостепенно значение.Всички други продукти, произведени от нашите премиальным марка, вървят ръка за ръка с професионален течен мономером, произвежданите от нашата компания.Joya Mia предлага висококачествен течен мономер EMA за акрилни нокътната система, който поддържа ноктите и кожата здрави!Нека да разгледаме основните характеристики на продукта : · Основната съставка е этилметакрилат (EMA) · Липса на метилметакрилат (ММА) · Липса на пожълтяване · Три различни варианта на размера · Произведено в САЩ.

Подробности

Подобни продукти в категория