• Новинка
Детектор за грешки 100240 В Скенера на сигнала Точно Логическа функция памет Автоматичен Инфрачервен Търсене на Офис баня (штепсельная щепсел САЩ)

Детектор за грешки 100240 В Скенера на сигнала Точно Логическа функция памет Автоматичен Инфрачервен Търсене на Офис баня (штепсельная щепсел

BGN 28.35
Налично
Налично

Широко се използва : детектор на грешка може лесно да търсят всеки ъгъл на колата, офиса, стаята и т, където е трудно да се хванат ръка и око, като пукнатини и тъмни задники.Многоцелеви : Детектор за грешки може да открива безжични камери 5,8 Ghz безжична подслушване, безжични камери 1,2 G 2,4 G и локатори на пакети данни и GPS позициониране, заредени с висока скорост; Локатор на сън, авто локатор.Софтуерна антена, акустооптическая аларма : Детектор на сигнала на камери със софтуер антена с магнитна индукция прожектор, лесен за използване; Благодарение на звукова и светлинна сигнализация той е точен и надежден.Професионалист : Bug детектор - това е професионално устройство за откриване на радиовълни с висока чувствителност, праг и за широк спектър честоти за откриване.Функция за автоматично търсене и запаметяване : наскоро добавен детектор на сигнали с функции за безжична откриване, автоматично да търси и логически анализ, както и паметта. Професионален : Детектор за грешки - това е професионално устройство за откриване на радиовълни с висока чувствителност, праг и за широк спектър честоти за откриване. Софтуерна антена, акустооптическая аларма : Детектор на сигнала на камери със софтуер антена с магнитна индукция прожектор, лесен за използване; Благодарение на звукова и светлинна сигнализация той е точен и надежден. Многоцелеви : Детектор за грешки може да открива безжични камери 5,8 Ghz безжична подслушване, безжични камери 1,2 G 2,4 G и локатори на пакети данни и GPS позициониране, качени на висока скорост; Локатор на сън, авто локатор. Широко се използва : детектор на грешка може лесно да търсят всеки ъгъл на колата, офиса, стаята и т., където е трудно да се хванат ръка и око, като пукнатини и тъмни задники. Функция за автоматично търсене и запаметяване : наскоро добавен детектор на сигнала с функции за безжична откриване, автоматично да търси и логически анализ, както и паметта.

Подробности

Item Type:
Signal Detector
Material:
Metal, Electronic
Frequency Range:
1MHZ-12GHZ
Detection Dynamic Range:
More Than 73DB
Detection Sensitivity:
Less Than or Equal to 0.03mv (Main Frequency Band)
Detection Range:
2.4G:
25㎡ (Standard 10mw);
1.2G:
36㎡ (Standard 10mw);
Mobile Phone Band 2G 3G 4G Signal:
25㎡
Magnetic Detection Sensitivity:
50mm-150mm
Continuous Working Time:
20-45 Hours
Operating Current:
25-35mA
Applicable Voltage:
100-240V
Type of Battery:
1500mAh Lithium Battery (Included) is Built into the Host, and 150mAh Lithium Battery (included) is Built into the Infrared Scanner.
Package List:
1 x Host:
1 x Antenna :
1 x Charger :
1 x Charging Line :
1 x Transmission Line :
1 x Hanging Rope :
1 x Magnetic Field Probe:
1 x Infrared Scanner:
1 x Manual:

Подобни продукти в категория