• Новинка
Органайзер за колички Допълнително място за съхранение колички, За носене на памперси и играчки | Нескользящие и регулируеми колани, специално проектирани за майк?

Органайзер за колички Допълнително място за съхранение колички, За носене на памперси и играчки | Нескользящие и регулируеми колани,

BGN 1.67
Налично
Налично

【Съхранение】 Добавяне на ценни товарно пространство и място за съхранение на вашата количка, окото чанта ще си се радват на пълноценен живот, по-лесно управляемиНе е необходимо да носите тежки и обемисти чанти за памперси. 【ЗДРАВ 】 Чанта за съхранение на детски колички е направен от здрав полиестер 300 D, с регулируема шнурком и голям велкро за дълголетие.Много лек, тежи само 4 грама, но здрав.Той може да побере до 15 кг и може да превозва обемисти предмети като пелени и играчки. 【Дизайн мрежа】 Дизайн на окото предотвратява рассыпание или падането на предмети, сигурно и интимен.Чанта за съхранение на детски колички е направен от здрава полиэстеровой тъкан 300 D, която е много еластична.Той може да бъде удължен до 22 инча, както и чанта за съхранение на детски колички могат да се перат.Постиранный, като чисто нова. 【Лесна инсталация】 Стъпките за инсталация са много прости : използвайте регулируеми нескользящие ленти velcro, да ги отдават на странично перекладинам колички дръжката на количка, залепете ленти velcro и от двете страни и регулирайте, ако е необходимо. 【Е лесно да се премахват】 Голямо еластично отвор за лесен достъп до теми. 【Съхранение】 Добавяне на ценни товарно пространство и място за съхранение на вашата количка, окото чанта ще си се радват на пълноценен живот, по-лесно управляеми.Не е необходимо да носите тежки и обемисти чанти за памперси. 【ЗДРАВ 】 Чанта за съхранение на детски колички е направен от здрав полиестер 300 D, с регулируема шнурком и голям велкро за дълголетие.Много лек, тежи само 4 грама, но здрав.Той може да побере до 15 кг и може да превозва обемисти предмети като пелени и играчки. 【Дизайн мрежа】 Дизайн на окото предотвратява рассыпание или падането на предмети, сигурно и интимен.Чанта за съхранение на детски колички е направен от здрава полиэстеровой тъкан 300 D, която е много еластична.Той може да бъде удължен до 22 инча, както и чанта за съхранение на детски колички могат да се перат.

Подробности

Подобни продукти в категория