• Новинка
DOITOOL 1 бр. Сервизна Чанта за съхранение, Холщовая чанта за инструменти, Холщовая чанта за инструменти, Чанти за инструменти за ремонт, Чанта за инструменти, Многофун?

DOITOOL 1 бр. Сервизна Чанта за съхранение, Холщовая чанта за инструменти, Холщовая чанта за инструменти, Чанти за инструменти за

BGN 11.40
Налично
Налично

ПлатноРолка-органайзер за гаечных ключове : за съхранение в комплект е по-удобно да носите на улицата.Органайзер за гаечных ключове : Удобен и лек, който може да намали умората по време на транспортирането.Чанта за гаечных ключове : Научен дизайн, разумно, складиране, могат да се поберат всички видове обикновени инструменти.Сплескани пазарска чанта-органайзер : ще ви помогне да се подобри ефективността на работа и внимателно се отнася до инструментите.Чанти на ролки за ключове : Платно материали, устойчиви на замърсяване, здрава и с дълъг срок на служба.Ролка-органайзер за гаечных ключове : за съхранение в комплект е по-удобно да носите на улицата.Органайзер за гаечных ключове : Удобен и лек, който може да намали умората по време на транспортирането.Чанта за гаечных ключове : Научен дизайн, разумно, складиране, могат да се поберат всички видове обикновени инструменти.Сплескани пазарска чанта-органайзер : ще ви помогне да се подобри ефективността на работа и внимателно се отнася до инструментите.Чанти на ролки за ключове : Платно материали, устойчиви на замърсяване, здрава и с дълъг срок на служба.Осъществяване на Списък 1 х чанта за съхранение на гаечных ключове Характеристики-Тя е много добра, независимо дали е самостоятелно или купена за друг холщового ролка гаечных ключове. - Осигурете достатъчно място за съхранение, отговарящ на вашите нужди, отвертка в ролка чанта за инструменти. - Материал : Холщовая чанта за инструменти. - Платно материали, устойчиви на замърсяване, издръжливи и с дълъг живот, здрав калъф за гаечных ключове. - Научен дизайн, разумно, складиране, могат да се поберат всички видове обикновени инструменти, контейнер за гаечных ключове. - Размер : Около 58.08 инча Преносим чанта за гаечных ключове. - Той е изработен от качествен материал, уникален и прекрасен дизайн и удобни за употреба, чанти за съхранение на гаечных ключове.Описание на продукта Чанта за инструменти Платно bucket - това е един от най-добрите варианти за вас.

Подробности

Подобни продукти в категория