• Новинка
CREATCABIN Закачалка за Медали за бягане на пътека, Дисплей, Държач за спортни Медали, Iron Монтиране на Багажник за състезания, Рамка, Кука, Лента, Дисплей, Работещи за Бег?

CREATCABIN Закачалка за Медали за бягане на пътека, Дисплей, Държач за спортни Медали, Iron Монтиране на Багажник за състезания,

BGN 2.00
Налично
Налично

Зима [ЗАКАЧАЛКА за МЕДАЛИ, в ТИЧАНЕ по ПЪТЕКАТА] : Бягане по пресечен терен, всъщност е един вид бягане в полеви условия на открито, позволява да се редуват мускулно напрежение и релаксация, физически натоварвания и умствена концентрация.Използвайте тази кука за медали, за да покажат своите медали, като ви за пищната природа и чист въздух в деня на състезанието. [Капацитет над 60 медала] : Държач за медали изработен от висококачествено желязо, 3 реда от 12 отделни притежатели, максималната товароносимост до 5 kg / 11 паунда, ви позволява да се мотае повече от 60 медали, интелигентен нескользящий стопорный блок, здрава и гладка повърхност, без остри ръбове. [Mailto включва] : 1 бр. х титуляр за медалите, размер : 15,7x5,9 инча (40x15 см), дупка : 5 мм, дебелина : 1,5 mm; 6 бр. х винтове, 1 бр. х безопасна подарък кутия помещение. [ЛЕСЕН МОНТАЖ] : ① Отбележете местоположението на винтове с молив. ② Използвайте електрическа бормашина (тренировка с диаметър 5 мм), за да направите дупки за стенни анкери. ③ Внимателно докоснете монтиране на анкером към стената.④ Поставете куката на място и затегнете винтовете. (Забележка : Моля, спазвайте разстоянието между анкером и винт, за да кука за медалите не се вкопчи в стената и облегчал подвешивание медалите). [НЕЗАМЕНИМИ ПОДАРЪЦИ] : на Монетата символизира славата и всеотдайност.Носители на медали - това е най-високата похвала за слава и преданост.Чудесен подарък за Свети Валентин, Ден на бащата, ден на раждане, деня на благодарността и Коледа!(Собственикът на авторските права, за използване без разрешение е забранено). [ЗАКАЧАЛКА за МЕДАЛИ, в ТИЧАНЕ по ПЪТЕКАТА] : Бягане по пресечен терен, всъщност е един вид бягане в полеви условия на открито, позволява да се редуват мускулно напрежение и релаксация, физически натоварвания и умствена концентрация.Използвайте тази кука за медали, за да покажат своите медали, като ви за пищната природа и чист въздух в деня на състезанието. [Капацитет над 60 медала] : Държач за медали изработен от висококачествено желязо, 3 реда от 12 отделни притежатели, максималната товароносимост до 5 kg / 11 паунда, ви позволява да се мотае повече от 60 медали, интелигентен нескользящий стопорный блок, здрава и гладка повърхност, без остри ръбове. [Mailto включва] : 1 бр. х титуляр за медалите, размер : 15,7x5,9 инча (40x15 см), дупка : 5 мм, дебелина : 1,5 mm; 6 бр. х винтове, 1 бр. х безопасна подарък кутия помещение. [ЛЕСЕН МОНТАЖ] : ① Отбележете местоположението на винтове с молив. ② Използвайте електрическа бормашина (тренировка с диаметър 5 мм), за да направите дупки за стенни анкери.

Подробности

Подобни продукти в категория