• Новинка
Fanrui Monkey D Luffy Да Шапката Аниме Фигура 16 Промяна на Цвета на Карикатура USB се Захранва От батерия Илюзията за лека нощ За Деца И Момчета за Модерен Семеен Декора в Спал?

Fanrui Monkey D Luffy Да Шапката Аниме Фигура 16 Промяна на Цвета на Карикатура USB се Захранва От батерия Илюзията за лека нощ

BGN 11.99
Налично
Налично

3 XAA батерии в комплекта не са включениМоля, използвайте мека кърпа за почистване на повърхността с акрилни панели, ако в нея има отметина.Не докосвайте повърхността на акрилни панели с пръсти, за да се избегне отпечатъци от пръсти по повърхността на панела, които могат да повлияят на 3 D-ефект.Препоръчва се да се използва USB-кабел с храна за ежедневна употреба. ★ 【 ИДЕАЛНИ подаръци И най-добър декор】 - 3 D лампа за нови творчески подаръци за рожден ден, коледа, коледни подаръци, подаръци за Свети Валентин, за любителите на бродерия или на почивка. ★【ДОКОСНЕТЕ се Така, че 3 D нощна светлина е най-добрият избор за деца, това може да бъде коледни подаръци, подаръци за рожден ден, подарък за кръщене, подарък за душата на детето, празничен подарък, подарък за деня на благодарността, а нощна светлина също може да бъде подарък за годишнина, нов дом, абитуриентски бал, на участието, ден на Св. Валентин и на всички сезонни. ★ 【100% гаранция за удовлетвореност на】 - Ние се стремим да ви направи доволни от покупката си.Ако не сте доволни от това, моля свържете се с нас и ние ще ви помогнем да се върне или обмен на стоки. Гарантира 100% качеството на нашия 3 D-нощни лампи.Всеки нощно внимателно тестван. Ако искате да видите повече стоки, можете да търсите марки Fanrui. ★ 【 ИДЕАЛНИ подаръци И най-добър декор】 - 3 D лампа за нови творчески подаръци за рожден ден, коледа, коледни подаръци, подаръци за Свети Валентин, за любителите на бродерия или на почивка. ★【ДОКОСНЕТЕ се Така, че 3 D нощна светлина е най-добрият избор за деца, това може да бъде коледни подаръци, подаръци за рожден ден, подарък за кръщене, подарък за душата на детето, празничен подарък, подарък за деня на благодарността, а нощна светлина също може да бъде подарък за годишнина, нов дом, абитуриентски бал, на участието, ден на Св. Валентин и на всички сезонни. ★ 【100% гаранция за удовлетвореност на】 - Ние се стремим да ви направи доволни от покупката си.Ако не сте доволни от това, моля свържете се с нас и ние ще ви помогнем да се върне или обмен на стоки. Гарантира 100% качеството на нашия 3 D-нощни лампи.Всеки нощно внимателно тестван. Ако искате да видите повече стоки, можете да търсите марки Fanrui. Лампа 3 D illusion, е изработен с помощта на 3 D технологии за създаване на красива оптична 3 D илюзия с реалистичен дизайн, с различни форми, който е нов и очарователен.Отдалеч ще видите ефекта на 3 D vision, но когато се приближат по-близо, ще видите двумерните тънка акриловую пластина, която всъщност е абсолютно плоска.Но това, без съмнение, изненада и ще направи впечатление на вашите деца и гости, които винаги осветяване на стаята и се украсява живота си.Тази 3 D лампа Luffy е регламентирана яркост можете да регулирате яркостта с помощта на дистанционното управление, ние използваме 10 висококачествени светодиоди, които правят лек, мек и равномерен, не ослепляющим, не е блестящо, безвреден за очите.

Подробности

Подобни продукти в категория