• Новинка
Масажен Стол TFJS, Малък Разтегателен диван за Дома, Напълно Автоматичен Стол за Шиацу с възможност за сгъване на Облегалката с Нулева Гравитацията, Очила за Сън, U-Об?

Масажен Стол TFJS, Малък Разтегателен диван за Дома, Напълно Автоматичен Стол за Шиацу с възможност за сгъване на Облегалката с Нулева

BGN 1.67
Налично
Налично

Качествено стол ще донесе удоволствие на тялото и ума ви [Истински SL-тип едновременен масаж от главата до петите] Обхваща всички части на тялото от главата до петите, идеален за масаж. [Насладете се на облаците с нулева гравитацията] Принципът на отпускане на небето, насладете се на масаж в безтегловност. [Дихателен масаж на възглавницата за сигурност на цялото тяло] Изглежда, че той плува в прегръдките на океана. [Машина за увиване на краката] Не само един стол, но и тренажор за крака.Качествено стол ще донесе удоволствие на тялото и ума ви. [Истински SL-тип едновременен масаж от главата до петите] Обхваща всички части на тялото от главата до петите, идеален за масаж. [Насладете се на облаците с нулева гравитацията] Принципът на отпускане на небето, насладете се на масаж в безтегловност. [Дихателен масаж на възглавницата за сигурност на цялото тяло] Изглежда, че той плува в прегръдките на океана. [Машина за увиване на краката] Не само един стол, но и тренажор за крака.Параметри на продукта : Номинално напрежение : 220 Номинална мощност : 100 W Автоматично време : 15/20/25/30 минути от Размера на плоски разпоредби : 170x77x80 см Материал кожата : висококачествена изкуствена кожа Скорост на масажа : 3 скоростиинтенсивность масаж : 3 нива на интензивност на масажа Применимая височина : 150-180 см Брой въздушни възглавници : 31 (включително) -60 (включително) Вид употреба : без водачи, разумно ли е тя управлява : да, техника за масаж : вибрираща и бръмчене масаж на бедрата.

Подробности

Подобни продукти в категория