• Новинка
Свирката на съдията за Голвери-Преподаватели с каишка, Сини Пластмасови Свирки за училищни спортове, Футбол, Баскетбол и Спасител, за дресура на кучета в извънредн?

Свирката на съдията за Голвери-Преподаватели с каишка, Сини Пластмасови Свирки за училищни спортове, Футбол, Баскетбол и Спасител, за дресура

BGN 2.83
Налично
Налично

Подходящ за : Тези свирки са подходящи за съдии, треньори, тренировки, учители, оцеляване, извънредни ситуации, училище, фитнес и т Свободни ръце : Всяка свирка е снабден с каишка, който може лесно да се придържа към врата или за монтиране на стена, което ще ви помогне да освободи ръката си.Най-силен свирка : звукът е силен и ясен, можете да бързо да привлече вниманието на всички в удобно за вас време.Повече възможности : В комплекта са включени пластмасови свистульки с джапанки, които удобно се споделят с близки и приятели.Цвят и материал : син.Материал свирка : Пластмаса.Материал презрамки : найлон.Подходящ за : Тези свирки са подходящи за съдии, треньори, тренировки, учители, оцеляване, извънредни ситуации, училище, фитнес и т. Свободни ръце : Всяка свирка е снабден с каишка, който може лесно да се придържа към врата или за монтиране на стена, което ще ви помогне да освободи ръката си.Най-силен свирка : звукът е силен и ясен, можете да бързо да привлече вниманието на всички в удобно за вас време.Повече възможности : В комплекта са включени пластмасови свистульки с джапанки, които удобно се споделят с близки и приятели.Цвят и материал : син.Материал свирка : Пластмаса.Материал презрамки : найлон.Пластмасови свистульки премиум-клас с джапанки ✓ 100% висококачествена хранителна пластмаса премиум-клас, сигурен, здрав и издръжлив на употреба. ✓ Свирка треньор с черен шнурком, за ръце остават свободни. ✓ Идеален за съдии, треньори, трениращите, инструктори по спорта на спасителите. ✓ Идеален за учители, за самоотбрана, за оцеляване, извънредни ситуации, паша на добитък, дресура на птиците или на кучета, и т. ✓ предлага се с каишка, можете да го носите лесно и удобно.И сигурно го пази на място по време на носене по време на всякакви занимания като тренировка, богослужение или работа инстркцията.Характеристики на продукта : - Материал : Пластмаса - Каишка : nylon - Тегло : Пластмасова свирка - 10 г / 0,3 грама - Размер : 1,65 "x 0,78" x 0,6"/4.

Подробности

Подобни продукти в категория