• Новинка
Украса за вашия аквариум Yardwe Аквариум за Гущери 3 БР Платформа за къпане Костенурки Платформа за къпане Костенурки рампа Докинг станция за къпане Костенурки Платф?

Украса за вашия аквариум Yardwe Аквариум за Гущери 3 БР Платформа за къпане Костенурки Платформа за къпане Костенурки рампа Докинг станция

BGN 1.00
Налично
Налично

ПЛАТФОРМА за КЪПАНЕ ВЛЕЧУГИ : може да се използва, за да се костенурка ползала, загорала, крие, почивка и т в цилиндър ЗА АКВАРИУМ С КОСТЕНУРКАТА : могат да се използват като играчки, за игра и почивка за малки костенурките и може да ви помогне по-добре да се грижи за малката си питомце. аквариумная платформа : Уникален дизайн допринася за лазанию костенурки нагоре и надолу и намалява налягането при ползании.ПЛАВАЩ ПЛАТФОРМА ЗА КЪПАНЕ : С проста конструкция, лесно се инсталира и е отстранена, спестява време и не изисква усилия.ПЛАТФОРМА за КЪПАНЕ на ЖИВОТНИТЕ : подарък за тези приятели, семейство или за вас самите, които отглеждат костенурки или други влечуги.Пратката включва 3 платформа за къпане на костенурки, Особености -Материал : ABS-може да се използва за проследяването стъпки пълзи костенурки, слънчеви бани, прятания, почивка и т.- Подарък за тези приятели, семейството или себе си, които отглеждат костенурки или други влечуги. - Изработен от ABS материал, трудно е деформиран и остарява, по-дълъг живот. - Това ще увеличи вашите упражнения с костенурката и физическа форма, които остават здрави. - Подходящ за повечето животни, такива като водни костенурки, жаби, гущери, костенурки и тъй нататък.Информация за продукта артикулът е практично платформа за катерене във формата на костенурка, която можете да използвате във водата и у дома. изработен е от висококачествен материал, е трайна употреба.Това помага да се осигури безопасно място за почивка, много, не опрокидывающееся на големи влечуги.

Подробности

Подобни продукти в категория