• Новинка
01 02 015 Cable етикети, Многоцветни самоблокирующиеся замазки, Телени връзки, за масата, за офиса, за дома, супермаркет (в червено)

01 02 015 Cable етикети, Многоцветни самоблокирующиеся замазки, Телени връзки, за масата, за офиса, за дома, супермаркет (в

BGN 1.67
Налично
Налично

Еднократна етикет се използва, за да се гарантира, че купувачите не могат да смените при връщане на стокатаЛесен за използване и лесно фиксирующийся, осигурява добра защита на вашите обувки, чанти и дрехи.Този етикет е подходящ за всички видове промишленост, като обувки, облекла, чанти и така нататък.Сигурен и надежден, с добра изолация и лесен процеса на стареене, устойчиви на въздействието на киселини и студ, а също и добра издръжливост.Тя може да се прилага в областта на логистиката, супермаркети, въздушен транспорт, митницата, нефт, жп, минната индустрия, электроснабжении, газоснабжении и други индустрии.Еднократна етикет се използва, за да се гарантира, че купувачите не могат да смените при връщане на стоката.Лесен за използване и лесно фиксирующийся, осигурява добра защита на вашите обувки, чанти и дрехи.Този етикет е подходящ за всички видове промишленост, като обувки, облекла, чанти и така нататък.Сигурен и надежден, с добра изолация и лесен процеса на стареене, устойчиви на въздействието на киселини и студ, а също и добра издръжливост.Тя може да се прилага в областта на логистиката, супермаркети, въздушен транспорт, митницата, нефт, жп, минната индустрия, электроснабжении, газоснабжении и други индустрии. Еднократна етикет се използва, за да се гарантира, че купувачите не могат да смените при връщане на стоката. Лесен за използване и лесно се определя, осигурява добра защита и за безопасност на обувки, чанти и дрехи. Този етикет е подходящ за всички видове промишленост, като обувки, облекла, чанти и така нататък. Тя може да се прилага в областта на логистиката, супермаркети, въздушен транспорт, митницата, нефт, жп, минната индустрия, электроснабжении, газоснабжении и други индустрии. Сигурен и надежден, с добра изолация и лесен процеса на стареене, устойчиви на киселини и студ, а също и добра издръжливост.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : самоблокирующаяся лента Материал : PP Цвят : бял, червен, жълт (по избор) Обща дължина : приблизително 420 mm / 16,5 инча Размер на главата етикети : приблизително 75x20 мм / 3x0,8 инча Тегло : приблизително 475 г / 16,8 унция.

Подробности

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Self-locking Tie
Material:
PP
Color:
White, Red, Yellow(Optional)
Total Length:
Approx.420mm/16.5in
Label Head Size:
Approx.75x20mm/3x0.8in
Weight:
Approx.475g/16.8oz
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table,:
Package List:
100 x Self-locking Tie:
Note:
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория