• Новинка
Превръзка на Главата с Пуйка за Деня на Благодарността, 3 БР., Превръзка на Главата, Бопперы, Аксесоар за Партита, Шапки с Голенями за Възрастни, Детски Празничен Кос?

Превръзка на Главата с Пуйка за Деня на Благодарността, 3 БР., Превръзка на Главата, Бопперы, Аксесоар за Партита, Шапки с Голенями

BGN 3.33
Налично
Налично

?【Превръзка от неопрен за украса на парти в чест на деня на благодарността с пуйка】 Тези превръзки с класически елементи на Деня на благодарността (пуйка, пиле краче-долната част на крака), използвани при дизайна на есенния парти в чест на Деня на благодарността, че се отделя от вас в тълпата ?【Материал и размера на】 Превръзка на главата са изработени от висококачествени материали, реалистични форми, изискана, мила и здрава; един размер подходящ за повечето възрастни и тийнейджъри. ?【Различни елементи Деня на благодарността】 Тези превръзки са разработени с помощта на класически елементи на Деня на благодарността, като пуешко, движещ очната ябълка, необичайни и красиви. ?【Широк спектър от приложения】 Тези превръзки на глава от турция и долната част на краката са много подходящи за танцови събития, Коледа, Деня на благодарността и други тематични партита, за украса на сценични представления и като реквизит за снимките. ?【Комплектът включва】Всяка опаковка съдържа 3 ленти за деня на благодарността в 3 различни елементи на Благодарността; богати стилове за декорация за Хелоуин, Деня на благодарността и есента партита; можете да я споделите с приятели.

Подробности

Подобни продукти в категория