• Новинка
CUBTOL Защита от пукнатини, Вата За защита от Ремонт стени, Принудителна Плат, Гаражно Памук за Полиране на дупки от ръжда, Градински Аксесоари, за ремонт, Оборудване з?

CUBTOL Защита от пукнатини, Вата За защита от Ремонт стени, Принудителна Плат, Гаражно Памук за Полиране на дупки от ръжда,

BGN 31.54
Налично
Налично

Кърпа за обкова от груба телена вата : Използвайте стоманена вълна, вместо шкурка за особено фина обработка на дървоМетална вата за мишки : Премахване на отделочную и полирующую мебели, почистване на точни инструменти, гланц боядисани повърхности.Руло плат с пълнеж от стоманена вата : Моля, редовно проверявайте детайли от стоманена вата и заменяйте повредения стоманена вълна.Стоманена вата срещу мишки : Малко същество не може да перегрызть стоманени влакна, но въздухът все още може да се проведе.Метална вата за полиране : ефективно предпазва от гризачи, насекоми и други от проникване в жилище или офис сгради.В комплекта са включени 2 x стоманени вата Характеристики -Той е подобен на вълна, която е дебела и може да бъде гъвкаво согнута до всяко кътче груба стоманена вълна. - Моля, редовно проверявайте детайли от стоманена вата и заменяйте повредените детайли от стоманена телена вата с памук. - Цвят : тъмно сив тънка стоманена вата.36 инча Стоманена вълна за защита от мишки. - Той е изработен от висококачествена стомана линия тел материал с изискана изработка за дълготрайност на грубо полиране на стоманена вълна. -Те са дебели и пухкави и могат да бъдат свити в ъглите или в околната хардуерна плат тел. - Материал : Стоманена тел, метална стоманена вата. - Малко създание не може да прогрызть стоманени влакна, но въздухът все още може да се проведе чрез груба тел пиле памук.Описание на продукта Метална вата за мишки От добър материал, така че да можете да го съхранявате в продължение на дълъг период от време.кърпа за хардуерни продукти от груба телена вата Ако търсите стоманена тел пиле памук с надеждни характеристики и разумна цена, аз ще ви кажа, че нашият продукт ще бъде най-добрия избор.

Подробности

Подобни продукти в категория