• Новинка
INNSTAR Регулируема Лента за лег с щанга, Модернизирани Эспандеры за лицеви Опори, Преносимо Оборудване за тренировка на гърдите, Эспандер за ръце за домашни трениров?

INNSTAR Регулируема Лента за лег с щанга, Модернизирани Эспандеры за лицеви Опори, Преносимо Оборудване за тренировка на

BGN 0.67
Налично
Налично

★ ПОДОБРЕН дизайн : Эспандер INNSTAR за лег (Push Up), за разлика от обикновените симулатори за тежък лег, той е много лек, малък, портативен и лесно да вземете със себе си на пътешествиеЩе ви бъде удобно да изпълняват ефективни упражнения навсякъде. ★ СИГУРНОСТ : Оригиналната дължина : 34 инча, максимум до 90,5 инча.В комплект с допълнителни защитни втулками на базата на съпротивление на тръбите ви никога не трябва да се притеснявате за това, че сте поранитесь или да получите пердах, ако резистивная тръбата не се спука по време на употреба.Втулка намаляват окисляването на латекс, тръба и удължават срока на експлоатация на продукта. ★ ПРОФЕСИОНАЛИСТ : Ние сме професионален производител, ние отделяме повече внимание на качеството на производство, както и стоки.Всички наши продукти се подлагат на щателна проверка, преди да можем да доставим за вас.И всяка честотна лента от повърхността е направена от 100% малайзийского естествен латекс. ★ РЕГУЛИРУЕМИ : эспандер INNSTAR за лег (лицеви опори) е само на 6 эспандеров, всички са подвижни, можете да използвате различна комбинация в съответствие с вашето ниво на физическа подготовка.Без значение дали сте начинаещ или професионалист, да се радвате на нашия продукт. ★ ПРИЛОЖЕНИЕ КЪМ : суперэффективное обзавеждане за лег, лицеви опори, упражнения за гърдите, подгряване на ръцете.Можете да го използвате у дома, в училище, в салона или в офиса.От този момент започват своето упражнение без ограничения места. ★ ПОДОБРЕН дизайн : Эспандер INNSTAR за лег (Push Up), за разлика от обикновените симулатори за тежък лег, той е много лек, малък, портативен и лесно да вземете със себе си на пътешествие.Ще ви бъде удобно да изпълняват ефективни упражнения навсякъде. ★ СИГУРНОСТ : Оригиналната дължина : 34 инча, максимум до 90,5 инча.В комплект с допълнителни защитни втулками на базата на съпротивление на тръбите ви никога не трябва да се притеснявате за това, че сте поранитесь или да получите пердах, ако резистивная тръбата не се спука по време на употреба.Втулка намаляват окисляването на латекс, тръба и удължават срока на експлоатация на продукта. ★ ПРОФЕСИОНАЛИСТ : Ние сме професионален производител, ние отделяме повече внимание на качеството на производство, както и стоки.Всички наши продукти се подлагат на щателна проверка, преди да можем да доставим за вас.И всяка честотна лента от повърхността е направена от 100% малайзийского естествен латекс.

Подробности

Подобни продукти в категория