• Новинка
Калъф за седалка POKANIC За Приучения Да Гърне, Седалка за Тоалетна за Пътуване, Сгъваеми Нескользящие Силиконови Облицовки, Преносими Многократна употреба За Деца, М?

Калъф за седалка POKANIC За Приучения Да Гърне, Седалка за Тоалетна за Пътуване, Сгъваеми Нескользящие Силиконови Облицовки,

BGN 7.17
Налично
Налично

Актуализирана версия 6 бр големи нескользящих силиконови уплътнители - увеличена на 6 бр. нескользящая уплътнението, а не на 2 бр. други доставчици, и размер на триене между капака на тоалетната чиния и седалка за приучения да гърне, което позволява ефективно да се избегне падане на вашите деца в тоалетната.Липсата на разделящото пространство за тесни точки - Повишава стягане връзка, по-здрава конструкция, без разлика решава проблема тесни точки на дъното.Подходящ за повечето стандартни тоалетни чинии, помага на бебетата да се научат да използват тоалетна в тоалетната с по-голяма увереност, когато ви няма у дома.Свободно переключайте сгъваем дизайн на foldout - Калъф за седалката на тоалетната чиния се оформя доста малък размер 7 "L x 6 "W x 2" H, за да е лесно за носене на обществени тоалетни, и е идеален за нуждите на банята на вашите деца далеч от дома и е "в движение" и пътувания, Също може да остане разтегателен 13,5 L x 11 "W x 1" H, идеален за ежедневна приучения на детето към гърне в домашни условия.Уникален дизайн със сладък совой - Ярки цветове и картонени изображения на седалката на гнездото за малките деца идва с красива пластмасова водоустойчива чанта за съхранение / носене с цип, пръстен за приучения на обличане е произведен от полипропилен, действително нетоксичен материал и са подходящи за бебето по-стара - на около 3 години и с тегло до 60 кг., Лесно за почистване. 100% ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на пари – Ние предоставяме 100% връщане на парите на нашите най-доброто обслужване за вашата покупка без риск.Актуализирана версия 6 бр. големи нескользящих силиконови уплътнители - увеличена на 6 бр. нескользящая уплътнението, а не на 2 бр. други доставчици, и размер на триене между капака на тоалетната чиния и седалка за приучения да гърне, което позволява ефективно да се избегне падане на вашите деца в тоалетната.Липсата на разделящото пространство за тесни точки - Повишава стягане връзка, по-здрава конструкция, без разлика решава проблема тесни точки на дъното.Подходящ за повечето стандартни тоалетни чинии, помага на бебетата да се научат да използват тоалетна в тоалетната с по-голяма увереност, когато ви няма у дома.

Подробности

Подобни продукти в категория