• Новинка
2 БР. Чиста Серум с Хиалуронова Киселина за лице, Овлажняващ Крем за лице с Витамин С, Възстановителен, Осветляющий, Стягане, Хидратиране на Суха Кожа, Подходящ за мъ?

2 БР. Чиста Серум с Хиалуронова Киселина за лице, Овлажняващ Крем за лице с Витамин С, Възстановителен, Осветляющий, Стягане,

BGN 1.00
Налично
Налично

【Серум с чиста хиалуронова киселина за лице】Серум с чиста хиалуронова киселина подмладява кожата, повишава еластичността на кожата, възстановява плоски и прозрачни текстурата на кожата, овлажнява, не липнет и бързо се абсорбира 【Ефективност】 Наситена с естествена хиалуронова киселина, дълбоко овлажняване на кожата, изглажда фини бръчки и свива порите. 【Хидратиращ и анти-стареене】 Този серум с чиста хиалуронова киселина Съдържа антивозрастные овлажняващи съставки, които поддържат кожата хидратирана, еластична и намаляват малки и сухи бръчки. 【Натурална формула】Серум с чиста хиалуронова киселина, съдържа много натурални съставки, те абсорбират и Овлажняването на кожата На по-дълбоко ниво, премахването на дехидратация и сухота, и внимателно въздействат дори на най-чувствителната кожа. 【Идеален за всички типове кожа】 Нашата серум с чиста хиалуронова киселина е подходящ за всички видове кожа и се бори с различни видове слънчеви петна, меланодермией, петна от бременност и лунички, като текстурата на по-еластична и гладка, а тена по-сияещ и гладка, което позволява значително разглаживать петна, не причинява дразнене.

Подробности

Подобни продукти в категория