• Новинка
Повдигане на Безопасни Детски врата, Детски Дръжки на Врата, Детски Врата, Плъзгаща се Врата, Детски врати за помещения (L)

Повдигане на Безопасни Детски врата, Детски Дръжки на Врата, Детски Врата, Плъзгаща се Врата, Детски врати за помещения (L)

BGN 1.67
Налично
Налично

Може да се инсталира в помещения, отвори врати, стълбищни клетки, от вътрешната или външната страна на помещенията, за да отговарят на различни изискванияПодходящ за повечето обикновени семейни врати, найлон + телескопичен прът от неръждаема стомана и висока якост.Здрави мрежести детски дръжки на врата, изработени от висококачествена тканой вкара плат за използване.Може да гарантира равнопоставеност и осигурява най-доброто място за отдих и развлечения.За инсталацията няма нужда от инструмент, просто залепете на куката към двете страни на вратата.Също така лесно да се откаже, когато някой трябва да мине. окото детски дръжки на врата, изработени от висококачествена тканой вкара плат за използване. Може да гарантира равнопоставеност и осигурява най-доброто място за отдих и развлечения. За инсталацията няма нужда от инструмент, просто залепете на куката към двете страни на вратата.Също така лесно да се откаже, когато някой трябва да мине. Могат да бъдат монтирани в стаите, отвори врати, стълбищни клетки, в помещения или на открито, за да отговарят на различни изисквания. Подходящ за повечето обикновени семейни врати, найлон + телескопичен прът от неръждаема стомана и висока якост. Спецификация : Тип на продукта : Детски вратите порта Материал : Найлон + телескопичен прът от неръждаема стомана Осъществяване Списък : 1 х детски вратите порта 2 х крепежный прът 4 х кука.

Подробности

Подобни продукти в категория