• Новинка
DOITOOL 5 комплекта Er Оттичане Удължител Абажура Пластмасов Въже на Прозореца САМ Фитинг Сферичен Съединител За Пердета, Украса Ролка Верига Бели Щипки за Римски Бисе?

DOITOOL 5 комплекта Er Оттичане Удължител Абажура Пластмасов Въже на Прозореца САМ Фитинг Сферичен Съединител За Пердета, Украса

BGN 1.00
Налично
Налично

ВЕРИЖКА от ХИМИКАЛКИ и ТОПКИ - изработен от пластмаса, която лесно се деформира, е трайна употребаВЕРТИКАЛНИ ГЛУХИ ТАБЕЛА - Лесно се инсталират и изтеглят им лесно се използва многократно, в продължение на дълго време.ВЕРТИКАЛНИ части за СВЪРЗВАНЕ - Обикновен бял цвят се съчетава с всички цветове и вертикални щори.ВЕРИЖКА от ПЕРЛИ за ПРЕОБРЪЩАНЕ на ЩОРИ - Изработени от пластмаса, може да се нанесе повторно в продължение на дълго време, и това не е лесно. ХИМИКАЛКА ВЕРИГА ЗА ЩОРИ - Лесно се инсталира и е вдигната, я не лесно да се използва многократно, в продължение на дълго време.ВЕРИЖКА от ХИМИКАЛКИ и ТОПКИ - изработен от пластмаса, която лесно се деформира, е трайна употреба.ВЕРТИКАЛНИ ГЛУХИ ТАБЕЛА - Лесно се инсталират и изтеглят им лесно се използва многократно, в продължение на дълго време.ВЕРТИКАЛНИ части за СВЪРЗВАНЕ - Обикновен бял цвят се съчетава с всички цветове и вертикални щори.ВЕРИЖКА от ПЕРЛИ за ПРЕОБРЪЩАНЕ на ЩОРИ - Изработени от пластмаса, може да се нанесе повторно в продължение на дълго време, и това не е лесно. ХИМИКАЛКА ВЕРИГА ЗА ЩОРИ - Лесно се инсталира и е вдигната, я не лесно да се използва многократно, в продължение на дълго време.Пратката включва 1 х верига за щори от мъниста 10 х конектори 2 x плочи Особености - Лесният цвят върви добре с всички цветове и вертикални щори. - Материал : Пластмаса. - прост дизайн, но практичен за използване, че ще ви даде един добър опит за използване. - Лесно е установена и отстранена, не е лесно да се поддава на повторно използване, в продължение на дълго време. - изработен от пластмаса, която лесно се деформира, е трайна употреба. - Чудесно за ролкови щори, римски щори, вертикални щори, мобилни пердета и т.Описание на продукта Детайли за вертикални монтажни чудесно за вертикални щори. топка верига за щори Търсите комплект за ремонт на ролкови щори?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият продукт е най - добрият избор за вас.

Подробности

Подобни продукти в категория