• Новинка
24 Бр Защитни покривала за крачета столове за паркет Силиконови калъфи за защита на дървени Плиточных пола, Пухкава подплата Капачки за краката на мебелите Несколь?

24 Бр Защитни покривала за крачета столове за паркет Силиконови калъфи за защита на дървени Плиточных пола, Пухкава подплата Капачки за краката

BGN 1.67
Налично
Налично

【Лесна инсталация】Меки силиконови облицовки за краката на стола са лесни за инсталиране (без рязане, лепене и инструменти), вие просто не ги върху долната част на краката на столаЛесно се побира и се отстранява.Много по-добре от филц или такива, които представляват прибивать пирони!. 【Не пада】 Силиконова чаша и филцови ленти за защита на пода с краката на стола са направени от твърди материали, предотвращающего отваливание чувствах лигавицата по време на употреба.Крака лесно се поставят, и те остават на място, а не отваливаются. 【Липса на шум и предотвратяване на драскотини 】 Пухкава подплата на крака на стола отдолу работят добре.Това може да се предотврати надраскване на пода, на столове и плавно се плъзгат по пода.Направете така, че всички скользило и двигалось много по-лесно.Премахва шума от движението на стола. 【Работи с различни форми на】 Тези защитни покривала за крачета столове за секс са подходящи за краката с различни форми : квадратни, кръгли и правоъгълни.Например, стол за хранене, стол за дневна, кухненски столове, бар столове, метални столове за хранене, и т. Те ще приемат формата на крака на стола и сами да се развие около крака.Широк спектър на приложение : Подходящ е за кръгла диаметър от 1,3 инча до 2 инча (33-50 мм).; Квадратна дължина от 1,2 инча до 1,5 инча (29-40 мм); Подаване на периметъра от 3,82 инча до 6,25 инча (97-160 мм).

Подробности

Подобни продукти в категория