• Новинка
Играчка с Топка за Нюхания домашни любимци, Интерактивни Играчки за Кучета, Подложка за Нюхания домашни Животни с Инстинкт за Хранене, Преносими Опаковка Топки за ?

Играчка с Топка за Нюхания домашни любимци, Интерактивни Играчки за Кучета, Подложка за Нюхания домашни Животни с Инстинкт за Хранене, Преносими

BGN 10.76
Налично
Налично

♞♞【Увеличете привързаност】 Тази играчка за домашни любимци може да засили чувството на близост между вас и вашия домашен любимец, можете да отприщи край на плат и сложи екстри, за да повиши ентусиазма на кучето към играта ♞♞【Тренировка IQ】 кусачие играчки за домашни животни могат да развият интелигентността на куче, за да предизвика апетита до бавно поеданию и да създадете липсващите продукти, които можете да добавяте в храната по време на хранене и игри. ♞♞♞【 Избегне дискомфорт от зъбите】 дъвчене играчка за кучета, може да посегнат и да си миете зъбите, а също и за изчистване на устата си и дъвченето играчка ефективно облекчава чувството на дискомфорт от никнене на млечни зъби при кучето. ♞♞【Материал, устойчив на укусам】 Нашите интерактивни играчки за домашни любимци са изработени от висококачествени руно и гума TPR, които са меки и удобни, дебели и устойчиви на укусам. ♞♞【Широко използвани】 Нашите образователни играчки за домашни животни IQ са идеални за котки, кученца, малки кучета, средни кучета и дори големи кучета и агресивни животни с широк спектър от приложения. ♞♞【Увеличете привързаност】 Тази играчка за домашни любимци може да засили чувството на близост между вас и вашия домашен любимец, можете да отприщи край на плат и сложи екстри, за да повиши ентусиазма на кучето към играта. ♞♞【Тренировка IQ】 кусачие играчки за домашни животни могат да развият интелигентността на куче, за да предизвика апетита до бавно поеданию и да създадете липсващите продукти, които можете да добавяте в храната по време на хранене и игри. ♞♞♞【 Избегне дискомфорт от зъбите】 дъвчене играчка за кучета, може да посегнат и да си миете зъбите, а също и за изчистване на устата си и дъвченето играчка ефективно облекчава чувството на дискомфорт от никнене на млечни зъби при кучето. ♞♞【Материал, устойчив на укусам】 Нашите интерактивни играчки за домашни любимци са изработени от висококачествени руно и гума TPR, които са меки и удобни, дебели и устойчиви на укусам.

Подробности

Подобни продукти в категория