• Новинка
Магнитно закрепване на филтър на обектива за iPhone 13 Pro Max, Система Магнитни филтри за Резьбового 49 мм филтър, с Магнитен калъф и противоотражающей блендой обектив, ст?

Магнитно закрепване на филтър на обектива за iPhone 13 Pro Max, Система Магнитни филтри за Резьбового 49 мм филтър, с Магнитен калъф и

BGN 20.53
Налично
Налично

【Съвместимост с резба 49 мм филтър】 : Специално предназначени за i Phone 13 Pro Max и ви позволява да инсталирате някоя резба 49-мм, филтър за обективи i Phone 13 Pro Max 【Удобен инструмент за подобряване на снимки с i Phone】 : Предназначен за фотографи i Phone и любители.Специално проектиран за инсталиране на всеки резьбового 49-мм, филтър за обективи i Phone 13 Pro Max за беспроблемного подобряване на видео и снимки с мобилни устройства. 【Силно магнитно усилие, което е съвместимо с функцията Mag Safe】 : Система магнитни филтри с две пълни пръстени от 18 мощни магнити, които сигурно привличат магнитен калъф за телефон.Пълен пръстен от 36 магнити от външната страна ви позволява да настроите система от филтри на магнитна настолна стойка, магнитна селфи-стик, стабилизатор и т. 【Идва с магнитен калъф за телефон 】 : Магнитен калъф за телефон гласове във форма за съхранение на вашия i Phone 14 Pro Max.Калъф за телефон също може да работи с магнитно затваряне за мобилен телефон, притежател на магнитни пръстени и всякакви други магнитни устройства чрез проекти Mag Safe. 【Сенник за обектив със защита от отражение】 : Силикон сенник за обектив е предназначен за снимане на нощни сцени през прозореца на висока сграда, стрелба през прозореца на автобуса зоологическата градина или туристически автобус, стрелба витрини за магазин, аквариум и други места, където трябва да се стреля през прозореца / стъкло. 【Съвместимост с резба 49 мм филтър】 : Специално предназначени за i Phone 13 Pro Max и ви позволява да инсталирате някоя резба 49-мм, филтър за обективи i Phone 13 Pro Max. 【Удобен инструмент за подобряване на снимки с i Phone】 : Предназначен за фотографи i Phone и любители.Специално проектиран за инсталиране на всеки резьбового 49-мм, филтър за обективи i Phone 13 Pro Max за беспроблемного подобряване на видео и снимки с мобилни устройства. 【Силно магнитно усилие, което е съвместимо с функцията Mag Safe】 : Система магнитни филтри с две пълни пръстени от 18 мощни магнити, които сигурно привличат магнитен калъф за телефон.

Подробности

Подобни продукти в категория