• Новинка
Tresbro 10-Крак Отразяваща Въже, за кучета с тегло до 60 килограма, Стоманена Каишка за кучета с въртяща се катарама от неръждаема стомана, лек и издръжлив, Куче верига От?

Tresbro 10-Крак Отразяваща Въже, за кучета с тегло до 60 килограма, Стоманена Каишка за кучета с въртяща се катарама от неръждаема

BGN 4.19
Налично
Налично

【Лек и издръжлив】 въжето Tresbro dog tether - това е ultralight кабел, подходящ за малки кучета, изработени от тел от неръждаема стомана с диаметър 3,3 мм с двойно обжимом за по-голяма сметка, здрав и издръжлив за кучета с тегло до 60 кг Всички кабели са преминали през щателна проверка за качество и може да осигури повече пространство за свободно придвижване, като същевременно се гарантира сигурността на кучето. 【Усъвършенстване на закопчалката и дизайн нощно размисъл】 Верига за кучета отвън са оборудвани с две кръгли винтови защитни изкривени и имат конструкция двойно фиксация, която не позволява да се раздели на два края и осигурява по-висока безопасност.Никога не трябва да се притеснявате за това, че кучето сбежит от него.Кабел за свързване може да се отрази на светлина през нощта или при слабо осветление, потвърждавайки позицията на кучета и осигуряване на безопасност. 【Тежкотоварни обтегач от неръждаема стомана 304】 каишки за кучета Tresbro използват закопчалка от неръждаема стомана 304 #, по-солидна и антикоррозийную, отколкото други, и двата края можете лесно да прикачите към заземляющему стълб или спиральному стълб, са лесни за използване.Това е висок клас промишлен аксесоар. 【Издръжлив материал, за защита от ухапвания и ръжда】 Изработени от стомана с антикоррозийным винил покритие, каишки Tresbro за двора трайни и устойчиви на корозия, е толкова силна, че дори острите зъби на кучето не могат лесно да ги съборят.Използвайте завъртане кука за закрепване към стълб или колче, на другия край на който е свързан с ошейником. 【Размер на 10 метра】 Кабел за кучешка каишка с дължина 10 метра, супер лек и здрав кабел за кучета от малките породи.Той е подходящ за кучета с тегло до 60 килограма. осигурете на кучето на по-голямо пространство и позволете си да се движат свободно, направете го щастлив, като същевременно се запази нейната сигурност.Дължина на кабел с дължина 3 м, е достатъчна, за да си малък домашен любимец може свободно да останат на улицата, така че можете приятно да прекарват времето си, вместо постоянно да се грижи за кучето си. 【Лек и издръжлив】 въжето Tresbro dog tether - това е ultralight кабел, подходящ за малки кучета, изработени от тел от неръждаема стомана с диаметър 3,3 мм с двойно обжимом за по-голяма сметка, здрав и издръжлив за кучета с тегло до 60 кг. Всички кабели са преминали през щателна проверка за качество и може да осигури повече пространство за свободно придвижване, като същевременно се гарантира сигурността на кучето. 【Усъвършенстване на закопчалката и дизайн нощно размисъл】 Верига за кучета отвън са оборудвани с две кръгли винтови защитни изкривени и имат конструкция двойно фиксация, която не позволява да се раздели на два края и осигурява по-висока безопасност.

Подробности

Подобни продукти в категория