• Новинка
Идея-Изготовьте Златна тел пиле Лента с Изображение на Имел за Коледни Diy, Подарък, Декорация със собствените си ръце, 4 W X 10 ярда височина (Злато)

Идея-Изготовьте Златна тел пиле Лента с Изображение на Имел за Коледни Diy, Подарък, Декорация със собствените си ръце, 4 W

BGN 24.57
Налично
Налично

1, Размери : 4-инчов панделка с тел на 10 ярда 2, Високо качество : Нашите ленти за бродерия изработена от висококачествен найлон и полиестер, които са меки и трайни. 3, Лесно за diy : С помощта на линия тел краищата на лентата, от опаковане на вашия подарък до създаване на красиви бантов, които ще запазят формата си през целия сезон. 4, с Широк диапазон на употреба : Той е идеален за различни цели за подарък опаковки, цветни букети, коледни украси и коледен венец. 5, Добавя нотка на домашен уют : въведете празничен нюанс в дома и извън него.Тази цветна и декоративна коледна лента непременно ще демонстрира вашите приятели и семейството си великолепно настроение Коледа на housewarming. 1, Размери : 4-инчов панделка с тел на 10 ярда. 2, Високо качество : Нашите ленти за бродерия изработена от висококачествен найлон и полиестер, които са меки и трайни. 3, Лесно за diy : С помощта на линия тел краищата на лентата, от опаковане на вашия подарък до създаване на красиви бантов, които ще запазят формата си през целия сезон. 4, с Широк диапазон на употреба : Той е идеален за различни цели за подарък опаковки, цветни букети, коледни украси и коледен венец. 5, Добавя нотка на домашен уют : въведете празничен нюанс в дома и извън него.Тази цветна и декоративна коледна лента, без съмнение, ще си приятели и семейството си отлично настроение на housewarming. Красиво декорирани и уникална, изработена с внимание към детайла, тази лента наистина помага украсяват не само тези специални подаръци на семейството, приятели, съседи и познати, но и могат да красят всеки handstitched проект или аксесоар за дома.Idea-Craft и се гордее с това, че от ден на ден постоянно да произвежда нови и иновативни и качествени продукти на достъпна цена и директно от нашия производителя да ви дом.

Подробности

Подобни продукти в категория