• Новинка
Xiahium Водоустойчив Пръчка за сенки за очи, Блестящ и Матиран молив за очи, Перлен Крем и Водоустойчив молив за избелване на сенки за очи за Опушен, блестящ и Метални г?

Xiahium Водоустойчив Пръчка за сенки за очи, Блестящ и Матиран молив за очи, Перлен Крем и Водоустойчив молив за избелване на сенки

BGN 14.73
Налично
Налично

【Стик за сенки】 От елегантния матово розово до сексуално трептящи кафявВысокопигментированный молив за сенки за очи може лесно да се смесват и да за създаване на различни образи грим на очите, които наистина ще ви накара очите си да заблестят.Чудесно за създаване на дымчатых, светещи и метални изображения на очи. 【Гладък крем текстура】 Благодарение на мек крем формула, този молив молив за сенки могат да се нанасят върху клепача, без много усилия, без смачкване, без размазване и не выцветая.Прекарайте ги по целия клепач, смес с пръст или с вградена четка, и всичко е готово. 【Четка за перо за подобряване】 За професионален грим може да се наложи четка.Към всеки карандашу за сенки за очи от друга страна, приложен растушевывающая мека синтетична коса за защита от растекания при използване на един цвят. 【Трайно покритие】 Устойчиви на образуване на гънки с водоустойчив молив за сенки за очи осигурява лесен кремовое покритие, което може да задържи до 10 часа.А отточна тръба на шарнирна връзка дизайн на мека пръчици за сенки за очи ви позволява лесно да регулирате дължината, което е удобно за грим или ретуш, когато сте на парти или среща. 【Подходящи за начинаещите в грима】Дебел края на тези пръчици за сенки за очи осигурява по-контролирано и бързо нанасяне на по-голяма площ.Чрез комбиниране на сенки за очи и молив за очи в едно карандаше, нашите сенки за очи 2 в 1 стик eyeshadow осигуряват одномоментный грим за очи, който значително опростява процедурата за грим. ?(〃'▽'〃) Здрасти, приятел, добре дошли в моя уютен малък магазин!Ние ще направим всичко възможно, за да сте останали доволни пазаруване! ?Пожелавам ви приятно пазаруване, ние ви предлагаме разнообразие от различни видове стоки, може да се има доверие, купуват всичко, което желаете! ?Ако имате някакви въпроси.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, ще ви предложим най-добрите ни услуги. ❤Информация : име на продукта : Пръчка за сенки за очи 100% чисто нов и високо качество-Цвят : както е показано на фигура Количество : 1 Тегло на опаковката : 17 грама опаковка Размер : 13x2x2 см Продукти включва : 1x Пръчка за сенки.

Подробности

Подобни продукти в категория