• Новинка
DOITOOL 12 бр. Чанта с Катарама за Декор на Кухненски шкаф Латунная Профили Ретро Декор Ковчег За Бижута Обтегач Антикварен Болт Външен Заключване Закопчалка Дървена К?

DOITOOL 12 бр. Чанта с Катарама за Декор на Кухненски шкаф Латунная Профили Ретро Декор Ковчег За Бижута Обтегач Антикварен Болт

BGN 9.49
Налично
Налично

Цинк сплавОбтегач за кабинет в стил РЕТРО-Закопчалката-замъкът е изработена от материал от с сплав, осигурява здравина, и я лесно да се прекъсне.ЧЕКМЕДЖЕТО - Обтегач на замъка е направена от материал от с сплав, осигурява здравина, и я лесно отваряне. БРАВИ И ключалки на чекмеджета - трайни и достатъчно твърди, те са стабилни и издръжливи, им е трудно да навреди.СТАРИНЕН ЗАМЪК за САНДЪКА - може да инсталирате на място, недостъпно за деца място, за да те не биха могли да открият себе си вратата.КУТИЯ - Ако искате да направите дома си весел и уникален, добавянето на ключалки и наистина може да създаде напълно нова атмосфера в дома си.Обтегач за кабинет в стил РЕТРО-Закопчалката-замъкът е изработена от материал от с сплав, осигурява здравина, и я лесно да се прекъсне.ЧЕКМЕДЖЕТО - Обтегач на замъка е направена от материал от с сплав, осигурява здравина, и я лесно отваряне. БРАВИ И ключалки на чекмеджета - трайни и достатъчно твърди, те са стабилни и издръжливи, им е трудно да навреди.СТАРИНЕН ЗАМЪК за САНДЪКА - може да инсталирате на място, недостъпно за деца място, за да те не биха могли да открият себе си вратата.КУТИЯ - Ако искате да направите дома си весел и уникален, добавянето на ключалки и наистина може да създаде напълно нова атмосфера в дома си.Списък на пакетите в 12 x брави за шкатулок за бижута Характеристики - Материал : Обтегач с ключалка в ретро стил от с сплав. - Цвят : Бронзов реколта кутия.39 инча ретро заключване на кутията. - Специален подарък за вашите домове, ако искате да се грижи за най-малките кътчета в домовете си. - Този продукт подобрява устойчивост на износване и твърдост, защитава повърхността и притежава добри изолационни качества на Замъка кутии за бижута. - Ако искате да направите дома си весел и уникален, добавянето на ключалки и наистина може да създаде съвсем нова тема в вашите домашни-старинни замъци и щракам за наяве.

Подробности

Подобни продукти в категория