• Новинка
Безжична Външна камера за сигурност Noorio B210 с възел, Безжична Домашна Камера за сигурност, с активирането на движение 2K захранван от батерии, Цветно Нощно виждане с ?

Безжична Външна камера за сигурност Noorio B210 с възел, Безжична Домашна Камера за сигурност, с активирането на движение 2K

BGN 0.33
Налично
Налично

Ясна камера за видеонаблюдение 2 K : разделителна способност 2 K с цветен нощно виждане осигурява много по-ясни видео от 1080 P Идеален за четене на регистрационни табели и идентификация на лица, хора. 100% без кабели : помещение за сигурност Noorio, работеща от вградена батерия и подключаемая чрез Wi-Fi, лесно се инсталира без да е необходимо полагане на кабели.Монтируйте го навсякъде, независимо дали на открито или на закрито.Вграден прожектор : активируемый движение осветление се включва при откриване на човек, отпугивая нежелани гости и помага за разграничаване на всеки детайл в цветното зрението.Няма скрити разходи : да се Съхранява до 6000 заснетите материали в местен склад обем 16 GB, без абонамент.Освен това, cloud услуги не е задължително. Разширете покритие Wi-Fi : разширете покритие на Wi-Fi за по-стабилна връзка и оптимизиране на времето за автономна работа на вашите камери за сигурност Noorio.Ясна камера за видеонаблюдение 2 K : разделителна способност 2 K с цветен нощно виждане осигурява много по-ясни видео от 1080 P. Идеален за четене на регистрационни табели и идентификация на лица, хора. 100% без кабели : помещение за сигурност Noorio, работеща от вградена батерия и подключаемая чрез Wi-Fi, лесно се инсталира без да е необходимо полагане на кабели.Монтируйте го навсякъде, независимо дали на открито или на закрито.Вграден прожектор : активируемый движение осветление се включва при откриване на човек, отпугивая нежелани гости и помага за разграничаване на всеки детайл в цветното зрението.Няма скрити разходи : да се Съхранява до 6000 заснетите материали в местен склад обем 16 GB, без абонамент.Освен това, cloud услуги не е задължително. Разширете покритие Wi-Fi : разширете покритие на Wi-Fi за по-стабилна връзка и оптимизиране на времето за автономна работа на вашите камери за сигурност Noorio.С камера дома за сигурност Noorio ще можете да видите всичко, което се случва в дома си.

Подробности

Подобни продукти в категория