• Новинка
Кошница Kisangel Кутии за съхранение от 4 Памучни въжета Кошница за съхранение на мръсни неща въжени кошница за дрехи за малката кошница от ракита с капак: Одеяло Играч?

Кошница Kisangel Кутии за съхранение от 4 Памучни въжета Кошница за съхранение на мръсни неща въжени кошница за дрехи за малката кошница

BGN 3.00
Налично
Налично

памукКОШНИЦА за ГРИМ - Тази количка можете да използвате за декорация на масата или като красива празнична подарък кошница.КОШНИЦА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ПАМУК - подходящи за много случаи, хол, спалня, баня с тоалетна, дрешник и още много други.КОШНИЦА за СЪХРАНЕНИЕ с КАПАК - Красив и щедър дизайн може много добре да се комбинира с много стилове, аксесоари за дома.РАКИТА ПОДАРЪК КОШНИЦА - Тънка нишка надеждно закотвени, я не лесно да се отпуснете, и тя е здрава.ОТВОРЕНИ КУТИИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - Идеални, за да изпращате като подарък на приятели или семейство, които ще се преместят в нов дом, това им хареса.КОШНИЦА за ГРИМ - Тази количка можете да използвате за декорация на масата или като красива празнична подарък кошница.КОШНИЦА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ПАМУК - подходящи за много случаи, хол, спалня, баня с тоалетна, дрешник и още много други.КОШНИЦА за СЪХРАНЕНИЕ с КАПАК - Красив и щедър дизайн може много добре да се комбинира с много стилове, аксесоари за дома.РАКИТА ПОДАРЪК КОШНИЦА - Тънка нишка надеждно закотвени, я не лесно да се отпуснете, и тя е здрава.ОТВОРЕНИ КУТИИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - Идеални, за да изпращате като подарък на приятели или семейство, които ще се преместят в нов дом, това им хареса.Списък на пакетите 4 x настолна кошница Характеристики - Цвят : - Тънка нишка се определя, я не лесно да се отпуснете, и тя е здрава. - Тази кошница можете да използвате за декорация на масата или като прекрасна празнична подарък кошница. - Подходящ за изпращане като подарък на приятели или семейство, които ще се преместят в нов дом, това им хареса. - Прекрасен и щедър външния вид на дизайна може много добре да се комбинира с много домашни декоративни стилове. - Материал : памук - Размер : 25,00 X16,00 X16,00 см. /9,82 X6,29 X6,29 инча - Подходяща за съхранение, например, телефон, книги, ключове, козметика, мезета и т. Описание на стоките Тази стока е настолна кошница за съхранение, сплетенную от памучни въжета, в който може да сложите дистанционното управление, аксесоари и различни предмети от бита, подходяща за много случаи.

Подробности

Подобни продукти в категория