• Новинка
Подвижна Мек Силиконов Кука за слушалки, Кръгли Усилвател за Слушалки, Спортен Ушния Кука за слушалки, Слушалки слушалки (1 чифт) (черен)

Подвижна Мек Силиконов Кука за слушалки, Кръгли Усилвател за Слушалки, Спортен Ушния Кука за слушалки, Слушалки слушалки (1 чифт) (черен)

BGN 2.03
Налично
Налично

❤Уникална конструкция на усилване дава възможност за заключване на кабел за слушалки и още повече да се подобри стабилността на продуктаТой е подходящ за по-голям брой сценарии.Междувременно, това още повече намалява ефекта на стетоскопа, осигурявайки по-чист звук. ❤Използването на маски може да е ефективно за облекчаване на дискомфорта, причинен от дълъг носенето на маски в някои професии. ❤Ухото куки, изработени от висококачествен силикон, който е приятен за кожата, тя е мека и не се уморяват след продължително носене.Кръглата форма е по-подходящ за носене, както и допълнителна летва, стабилността я прави по-устойчива. ❤Силиконов материал може да се измие и да се рециклират с дълъг срок на служба.И материалът е стабилен, че може ефективно да защити кабел, слушалки и други изделия от изпотяване. ❤Уникална конструкция на усилване дава възможност за заключване на кабел за слушалки и още повече да се подобри стабилността на продукта.Той е подходящ за по-голям брой сценарии.Междувременно, това още повече намалява ефекта на стетоскопа, осигурявайки по-чист звук. ❤Използването на маски може да е ефективно за облекчаване на дискомфорта, причинен от дълъг носенето на маски в някои професии. ❤Ухото куки, изработени от висококачествен силикон, който е приятен за кожата, тя е мека и не се уморяват след продължително носене.Кръглата форма е по-подходящ за носене, както и допълнителна летва, стабилността я прави по-устойчива. ❤Силиконов материал може да се измие и да се рециклират с дълъг срок на служба.И материалът е стабилен, че може ефективно да защити кабел, слушалки и други изделия от изпотяване.Вид на продукта : Силиконов ухото на куката Приложими продукти : слушалки, маски и т., Цвят : черен /бял/ син / червен.

Подробности

Подобни продукти в категория