• Новинка
Втулка за Изпитване игла, Многофункционална Метална Пружина на Буш Пробен сонда с Диаметър 1,7 мм, Лесна за използване, Здрава за електронно внос на информацията за ?

Втулка за Изпитване игла, Многофункционална Метална Пружина на Буш Пробен сонда с Диаметър 1,7 мм, Лесна за използване, Здрава за електронно

BGN 49.80
Налично
Налично

Висококачествен материал : Втулка за тест игла е изработена от висококачествен меден материал, който е издръжлив и траен, като осигурява продължителна употребаТочен тест : максимално намаляване лице за контакт съпротивление между тестовым сондата и контролна точка, за да се осигури автентичността на резултатите от теста.Добро усилие за контакт : Дори след стотици хиляди покриви (на цикъла на изпитване), може да бъде осигурено необходимото усилие за контакт.Лесна употреба : може да се бързо да се сменят, и няма работа за свързване не се изисква.Удобно замени с изпитване на сондата при обслужване на теста тела.Определяне : Игла в главно се използва за свързване и може да се използва с всички видове игли.Използва се за тестване на електронни параметри, тестване на електронни компоненти, импортиране на електронна информация за продукта и т. Характеристика : 1. Висококачествен материал : Втулка за тест игла е изработена от висококачествен меден материал, който е издръжлив и траен, като осигурява продължителна употреба. Точен тест : по възможност се предоставят на едно малко лице за контакт съпротивление между тестовым сондата и контролна точка, за да се осигури автентичността на резултатите от теста. Добро усилие за контакт : дори след стотици хиляди покриви (на цикъла на изпитване), може да бъде осигурено необходимото усилие за контакт. Лесна употреба : може да се бързо да се сменят, и няма работа за свързване не се изисква.Удобно замени с изпитване на сондата при обслужване на теста тела. Определяне : Игла основно се използва за включване и може да се използва с всички видове игли.Използва се за тестване на електронни параметри, тестване на електронни компоненти, импортиране на електронна информация за продукта и т. Как да използвате : Поставете капачката на иглата на теста, нанесете спойка и поставете тест сонда в капачката на иглата за използване.Параметри : Тип на продукта : Тест игольчатая ВтулкаМатериал : мед Размер : Диаметър игольчатой ръкав : прибл.

Подробности

Item Type:
Test Needle Sleeve
Material:
Copper
Size:
Needle Sleeve Diameter:
Approx. 1.67mm/0.065in
Total Length:
Approx. 38.3mm/1.5in
Needle Sleeve Drilling Size:
Approx. 1.7mm/0.067in
Purpose:
Electronic Parameter Test, Electronic Component Test, Electronic Product Information Import, etc.
Package List:
100 x Test Needle Sleeve:
Note:
Please allow 0.1‑0.2cm/0.04‑0.08in error for manual measurement:

Подобни продукти в категория