• Новинка
Лист 2022 Добре дошли в Нова Англия #WTNE-BZ1 Футболна картичка с автограф Бейли Заппе, подписана По време на сезона начинаещи - произведени само 500 екземпляра!

Лист 2022 Добре дошли в Нова Англия WTNE-BZ1 Футболна картичка с автограф Бейли Заппе, подписана По време на сезона начинаещи - произведени

BGN 0.33
Налично
Налично

Заверен автограф Бейли ЗаппеНаправено е само на 500 парчета.Почти от мента до Ментов състояние.Идва в запечатан плик от калъф Leaf. 2022 Leaf Добре дошли в Нова Англия #WTNE-BZ1 Картичка с автограф Бейли Заппе, подписана по време на дебютния му сезон.Това е оригинална, автентична търговска картичка Bailey Zappe, издаден от компанията Leaf през 2022 година. Сертификат за автентичност от Leaf се намира на обратната страна на карти, като се гарантира автентичността на подписа Бейли Заппе.Освен това, тази карта има сериен номер 500, което означава, че е освободена от само 500 такива карти.Освен това, тази карта се предлага в калъф с фабрично щамповани Leaf, което означава, че към нея не се допираше човешки ръце, откакто тя напусна склад Leaf.Карта в почти отлично състояние.Показана снимка с балотаж.

Подробности

Подобни продукти в категория