• Новинка
UXZDX CUJUX Безшевни костюм Спортен комплект за йога с дълъг ръкав, 2 броя, Женски Спортни Дрехи, Топ за фитнес, Панталони, Дрехи за тренировка във фитнес залата, дрехи за ?

UXZDX CUJUX Безшевни костюм Спортен комплект за йога с дълъг ръкав, 2 броя, Женски Спортни Дрехи, Топ за фитнес, Панталони, Дрехи за тренировка

BGN 128.28
Налично
Налично

Триизмерни линии, цялостно изработка на изработка, гаранция за качествоДвойна косите презрамки, фиксирани презрамки, без загуба на красота.Дизайн с висока талия, удобен и монтиране, свобода на движенията.Мека чанта седи удобно, променя формата на малки глезените и удължава краката. 100% е Абсолютно нов.Триизмерни линии, цялостно изработка на изработка, гаранция за качество.Двойна косите презрамки, фиксирани презрамки, без загуба на красота.Дизайн с висока талия, удобен и монтиране, свобода на движенията.Мека чанта седи удобно, променя формата на малки глезените и удължава краката.100% е Абсолютно нов. Технически характеристики : Материал : полиестер + эластанразмер : S, M, L, xlпримечание : 1. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките. Моля, позволете отклонение в измерването на 1-3 см от ръчно измерване. Азиатски размер по-малък от размера на ЕС/САЩ/Великобритания, моля, проверете подробна информация за размера, преди да купите.Ако вие не знаете как да изберете размер, моля, свържете се с нас и съобщете на вашите данни за ръст, тегло, размери на талията и бедрата. Моля, позволете отклонение в измерването на 1-3 см от ръчно измерване.

Подробности

Подобни продукти в категория