• Новинка
Yriujul 72x43 инча Текстилен Фон честит Рожден Ден, Красиво Цвете, Червена Роза, Фон За Снимки, Златен Огледален Банер, Вечерни Украса Принцеси За Момичета, Подпори За Фот?

Yriujul 72x43 инча Текстилен Фон честит Рожден Ден, Красиво Цвете, Червена Роза, Фон За Снимки, Златен Огледален Банер, Вечерни

BGN 7.93
Налично
Налично

【Размер и цвят 】 : 72x43 инчаДигитален печат с висока резолюция и отлично възпроизвеждане на цветовете и по-ярки детайли правят ефект на снимане е по-реалистично. 【Опаковка 】 : фон - 1 бр. Поставка и скоба в комплекта не са включени. 【Висококачествени материали】 : Икономичен полиестер.Той е лек, по-мек и издръжлив, от винил.Може да се използва повторно, ако ще бъде добре да го съхранявате. 【Широко приложение】 : Подходящ за рожден ден, сватба, детски душ, тематични партита, празнични украси за партита, лична портретна фотография, творческа фотография със собствените си ръце, видео и цифрова фотография. 【Добри съвети】 : Моля, свържете се с нашите служители за 2-4 седмици, ако имате нужда да направите поръчка.Моля, не се колебайте, ако имате някакви въпроси относно нашите фонах.Добре дошли в Yriujul photography background.Размер : 72x43 инча.Материал : Икономичен полиестер.По-дебел винил фон, удобна и здрава, може да се използва повторно, да е удобен за съхранение, не е толкова лесно образува гънки, може да се глади при ниска температура.Опаковка : Само фон от 1 бр. Изпращайте в сгънат вид.Дигитален печат с висока разделителна способност.Привличащи вниманието детайли и реалистични цветове.Отлично възпроизвеждане на цветовете и по-ярки детайли правят ефект на снимане е по-реалистично.В зависимост от случая, фонове са идеални за рождени дни, душата на детето, празник, сватба, душата младоженци или оформяне на стаята, за да създадете вашите уникални щастливи спомени.Съвети : Едно и също изображение има различни цветови ефекти на различни монитори и печат ефект може да се различават малко от ефекта на изображението на дизайна, който виждате.Ако сте против, моля, оформляйте поръчка с повишено внимание.Бележки : Ние можем да ви предоставим персонализирани услуги по изграждането на вашия собствен уникален фон, моля свържете се с нашите служители за 10-20 дни.

Подробности

Подобни продукти в категория