• Новинка
Dr.Fish 50 Опаковане. Быстрозажимные Завъртането Быстросменные От Неръждаема Стомана Бързи Капаче Скоростни Скоби Риболовни Капаче Висящи Скоби Воблерные Затварящи ?

Dr.Fish 50 Опаковане. Быстрозажимные Завъртането Быстросменные От Неръждаема Стомана Бързи Капаче Скоростни Скоби Риболовни Капаче Висящи Скоби

BGN 2.00
Налично
Налично

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ : Силни капаче, изработени от тел от неръждаема стомана и въртящия се барабанЦелият корпус е покрит с черен никелово покритие за невероятна здравина и издръжливост.Отлична устойчивост на корозия, устойчивост на износване и устойчивост на удар.Быстросменная подвесная обков за да проверите за способи за улов на троллингом, джигом, офшорни риболов в сладка и солена вода.МОНТИРА ЗА СЕКУНДИ. Конструкция с бързото отваряне на замъка, лесен за употреба.Свържете се с леске и приманкам за секунди.Най-важното е, че това също не влияе върху действието на никакви примамки, и вие можете лесно да правите снимки и пускането на примамки.Подобрена неръждаема стомана и повърхност, равномерно покрит с черен никелово покритие, гладка като коприна, предпазва въжето и са подходящи за интензивна борба с вашата плячка. общата дължина на тестото 46,3 на килограм : 1.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ : Силни капаче, изработени от тел от неръждаема стомана и въртящия се барабан.Целият корпус е покрит с черен никелово покритие за невероятна здравина и издръжливост.Отлична устойчивост на корозия, устойчивост на износване и устойчивост на удар.Быстросменная подвесная обков за да проверите за способи за улов на троллингом, джигом, офшорни риболов в сладка и солена вода.МОНТИРА ЗА СЕКУНДИ. Конструкция с бързото отваряне на замъка, лесен за употреба.Свържете се с леске и приманкам за секунди.Най-важното е, че това също не влияе върху действието на никакви примамки, и вие можете лесно да правите снимки и пускането на примамки.Подобрена неръждаема стомана и повърхност, равномерно покрит с черен никелово покритие, гладка като коприна, предпазва въжето и са подходящи за интензивна борба с вашата плячка. общата дължина на тестото 46,3 на килограм : 1.

Подробности

Подобни продукти в категория