• Новинка
ЕТИКЕТИ USC Силует Ферма прясно мляко (черен) (Комплект от 2) Премия Водоустойчив Винил за Лаптоп, Аксесоари за телефон, Шлем, автомобилни стъкла, Брони, Чаши, Чаши за К?

ЕТИКЕТИ USC Силует Ферма прясно мляко (черен) (Комплект от 2) Премия Водоустойчив Винил за Лаптоп, Аксесоари за телефон, Шлем, автомобилни

BGN 3.00
Налично
Налично

Залепваща основа за външно нанасяне - Изрязана по форма и предварително прикрити преносим лентаИзработен от висококачествен винил Oracle Sign, предназначено да гарантира, че елементите може да продължи до 6 години.Възможни ЦВЕТОВЕ : черен, ЗЛАТИСТ МЕТАЛИК, сребрист металик, ЗЕЛЕН, РОЗОВ, ЧЕРВЕН (бордо), БЯЛ, тъмно синьо, лазурно-СИНЬО, холограма. Монтаж на винилови стикери е много проста, тъй като към него е приложен пълна инструкция. 100% ГАРАНЦИЯ за удовлетворение : Ако по някаква причина не сте доволни, ние с радост ще ви възстановим парите си в пълен размер - моля, свържете се с нас за повече поддръжка на клиенти.Ние искаме да бъдем сигурни, че вие сте на 100% доволни от нашите продукти, и ние ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди.Залепваща основа за външно нанасяне - Изрязана по форма и предварително прикрити преносим лента.Изработен от висококачествен винил Oracle Sign, предназначено да гарантира, че елементите може да продължи до 6 години.Възможни ЦВЕТОВЕ : черен, ЗЛАТИСТ МЕТАЛИК, сребрист металик, ЗЕЛЕН, РОЗОВ, ЧЕРВЕН (бордо), БЯЛ, тъмно синьо, лазурно-СИНЬО, холограма. Монтаж на винилови стикери е много проста, тъй като към него е приложен пълна инструкция. 100% ГАРАНЦИЯ за удовлетворение : Ако по някаква причина не сте доволни, ние с радост ще ви възстановим парите си в пълен размер - моля, свържете се с нас за повече поддръжка на клиенти.Ние искаме да бъдем сигурни, че вие сте на 100% доволни от нашите продукти, и ние ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди. гаранция за 100% удовлетвореност на КЛИЕНТА Доставка : При по-късни поръчки (повече от 48 часа от датата на изпращане на електронна поща) ще получите 100% от първоначалната стойност на поръчката.Продукт : Има ли проблем с качеството на поръчаната от вас стока, не е достатъчно стока или ви доставили не е този продукт?Ние безплатно ще замени стока при следващата ни доставка във вашия регион или когато продуктът ще бъде достъпен.

Подробности

Подобни продукти в категория