• Новинка
Fydun Мини Преносим Здрава Магнитна Четка За почистване на Аквариум С Рибки, Куче Скок, Малък Пластмасов Инструмент (Бял) (зелен)

Fydun Мини Преносим Здрава Магнитна Четка За почистване на Аквариум С Рибки, Куче Скок, Малък Пластмасов Инструмент (Бял) (зелен)

BGN 1.33
Налично
Налично

Почистване на инструментите : може да се използва за почистване на аквариум и създаване на рибата добри условия за живот : разработен с магнит, който може да унищожи l във водата на аквариума и да се подобри качеството на водата.Конструкция с плетене на една кука и линия : това е много удобно за почистване на аквариума и не се развалят аквариум.Лекотата на използване и съхранение : мини четка за аквариум, я за удобно използване и съхраняване на четка.Удобно захващане : с четка за аквариум ергономични, вземете четка е удобно.Почистване на инструментите : може да се използва за почистване на аквариум и създаване на рибата добри условия за живот. : разработен с магнит, който може да унищожи l във водата на аквариума и да се подобри качеството на водата.Конструкция с плетене на една кука и линия : това е много удобно за почистване на аквариума и не се развалят аквариум.Лекотата на използване и съхранение : мини четка за аквариум, я за удобно използване и съхраняване на четка.Удобно захващане : с четка за аквариум ергономични, вземете четка е удобно. Лекотата на използване и съхранение : мини четка за аквариум, си удобен за използване и съхраняване на щетка2. : разработен с магнит, който може да унищожи бактериите във водата на аквариума и да се повиши качеството воды3. Почистване на инструментите : може да се използва за почистване на аквариума и гарантира риби добра среда за живот 4. Удобно захващане : с четка за аквариум ергономични, вземете четка е удобно 5. Дизайн с плетене на една кука и линия : това е много удобно за почистване на аквариума и не се развалят аквариумспецификация : Функции : Лесен за използване и съхранение : мини четка за аквариум, я за удобно използване и съхраняване на четка. : разработен с магнит, който може да унищожи l във водата на аквариума и да се подобри качеството на водата.Инструмент за почистване : може да се използва за почистване на аквариума и гарантира риби добра среда за живот.

Подробности

Features:
Easy to use:
and store:
mini fish tank brush, it is convenient to use and store the
brush.:
:
designed with the magnet, which can kill the l in the water of the:
fish tank, and promote the water quality.:
Cleaning Tool:
can be used to clean the fish tank, and
provide fishes a good living environment.:
Comfortable grip:
the fish tank brush is ergonomic, comfortable to grip the brush.:
Hook and loop:
design:
it is very convenient clean the fish tank and will not sc ch the
fish tank.:
Specifications:
Condition:
100% Brand New
Material:
ABS + Magnet
Color:
White, Orange, Purple, Red, Green(Optional):
Size:
approx. 3.8*3.2cm/ 1.49*1.25in
Weight:
approx. 50g/ 1.76oz
Thickness of the Fish Tank:
Below 8mm/ 0.31in
Package List:
1* Fish Tank Brush:
Notes:
1. Please allow 0-2cm error due to the:
manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calib ed same,:
item color displayed in photos may be showing slightly different from the real:
object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория