• Новинка
Qiilu Джобен Органайзер за диван с дистанционно Управление От Бича Тъкан Многофункционален Джоб За съхранение на Дивана Стол на Притежателя на Дистанционното Управ?

Qiilu Джобен Органайзер за диван с дистанционно Управление От Бича Тъкан Многофункционален Джоб За съхранение на Дивана Стол на Притежателя

BGN 44.33
Налично
Налично

Джоб за дистанционно управление е Изработен от неръждаема бича тъкан, екологично чиста, мека и дълготрайна употребаОрганайзер за дивана 4 малки джоба ще ви помогнат да организирате дистанционно управление на телевизор, климатик, мобилни телефони, очила за четене, ключове и т., А в голям заден джоб може да се опаковат вестници, книги, списания и така нататък. Джоб за дистанционното управление След употреба на нашите чанти за съхранение на дистанционни управления не е нужно да търсите дистанционни управления из стаята, между дивани или дори под дивана, диванными маси и т., Което пести време и е удобно.Органайзер за оръжие Лек, лесен за инсталиране и почистване, а също може да се сгъва за лесно съхранение, когато не се използва.Идеалната чанта за съхранение на дивана или креслото у дома, в офиса и т. са на Разположение 4 различни цветове, можете да изберете цвета, който ви харесва.Джоб за дистанционно управление е Изработен от неръждаема бича тъкан, екологично чиста, мека и дълготрайна употреба.Органайзер за дивана 4 малки джоба ще ви помогнат да организирате дистанционно управление на телевизор, климатик, мобилни телефони, очила за четене, ключове и т., А в голям заден джоб може да се опаковат вестници, книги, списания и така нататък. Джоб за дистанционното управление След употреба на нашите чанти за съхранение на дистанционни управления не е нужно да търсите дистанционни управления из стаята, между дивани или дори под дивана, диванными маси и т., Което пести време и е удобно.Органайзер за оръжие Лек, лесен за инсталиране и почистване, а също може да се сгъва за лесно съхранение, когато не се използва.Идеалната чанта за съхранение на дивана или креслото у дома, в офиса и т. са на Разположение 4 различни цветове, можете да изберете цвета, който ви харесва. Изработен от висококачествен плат Оксфорд, екологично чиста, мека и трайна в использовании2. 4 малки джоба ще ви помогнат да организирате дистанционно управление на телевизор, климатик, мобилни телефони, очила за четене, ключове и т., А в голям заден джоб може да се опаковат вестници, книги, списания и така нататък. След използване на нашите чанти за съхранение на дистанционни управления не е нужно да търсите дистанционни управления из стаята, между диванными седалки или дори под дивана, диванными маси и т., Което спестява време и удобство4. Лек, лесен за инсталиране и почистване, а също може да се сгъва за лесно съхранение, когато не се използва 5.

Подробности

Description:
Our couch storage bag has 4 small pockets and 1 big back pocket, 4 small pockets are perfect for organizing remote controls, reading glasses, mobile phones, keys etc, 1 big back pocket is perfect for packing newspaper, book, magazines and so on, really practical and convenient. After using our storage bag, you won't find remotes over all room or under sofas, it could help you to save much time. It is also very easy to install, store and clean. There are 3 colors could be for you to choose, just choose you like for your family!:
Features:
Made of high-quality oxford fabric, eco-friendly, soft and durable to use.:
4 small pockets could help you to organize TV remote controls, air condition remote control, mobile phones, reading glasses, keys etc, and the big back pocket could pack newspaper, book, magazines and so on.:
After using our remote control storage bags, you don't need to look for the remote controls all over the room, between sofa seats or even under sofas, sofa tables etc, time-saving and convenient.:
Lightweight, easy to install and clean, and it also could be folded for easy storage when it's not in use.:
A perfect storage bag for couch or arm chair in :

Подобни продукти в категория