• Новинка
LEORTE 2 бр. елегантни движат шнола-пеперуда с летящей пеперуда, щипки за коса с кичури за момичета, дъщеря си (златната с четка)

LEORTE 2 бр. елегантни движат шнола-пеперуда с летящей пеперуда, щипки за коса с кичури за момичета, дъщеря си (златната с четка)

BGN 4.19
Налично
Налично

【Здрав материал】 : Доброто щипки за коса, изработени от сплав, трайни и трайниТе са трайни и не е лесно ръжда.Модни аксесоари за коса може да се използва в продължение на дълго време, можете да използвате красиви фиби за коса, за да отговарят на прическам и рокля. 【Елегантен дизайн】 : Елегантни аксесоари за коса с пеперуди, модерен стил.Нежна и очарователна форма на пеперуда придава блясък на вашата прическа.Аксесоари за коса, за жени, също са добри аксесоари, които ще ви направят по-очарователна. 【Изискан стил】 : Форма - това е Форма на пеперуда, изработена от сплав.Идеален комплимент към всяка прическа и ще ви направи център на внимание във всеки един момент. 【Идеален подарък】 : щипки за коса-държачи за cauda equina може да задълбочи приятелството с вас и приятели.Реколта щипки за коса - идеалният подарък за вашите приятели, любовница, приятелка, майка на Коледа, рожден Ден, годишнина, Свети Валентин и Деня на майката. 【Широко ПРИЛОЖИМА】 : Фиби за коса с пеперуди може да се прилага върху различни прически, като права коса, тънка коса или къдрава коса, и може да се използва за различни поводи.Дамски фиби за коса с цветове ще ви направят най-ярка в тълпата на вашата сватба, последния вечер, парти или за ежедневието.Детайли : -Материал, изделия от : метал-Пол : Жена дама-Момиче -Повод : вечерни, дневни, cosplay -на Помещение включва : 1 бр. Шнола за коса Подходящ вид на косата : права коса, къдрава или вълниста коса, тънка коса, косата е средно дебела, гъста коса и много гъста, дълга коса.

Подробности

Подобни продукти в категория