• Новинка
Riyidecor Плюшено Мече Кукли Фон Децата Щастливи Топлина Гушнеш Сладък Прекрасен Кафявата Мечка Кукли, Плюшени Приятели на Парти 7x5 Фута Детски Душ Новородено Подпори ?

Riyidecor Плюшено Мече Кукли Фон Децата Щастливи Топлина Гушнеш Сладък Прекрасен Кафявата Мечка Кукли, Плюшени Приятели на Парти 7x5 Фута Детски

BGN 3.33
Налично
Налично

【Материал и размера на】 : Този фон е изработен от висококачествен винил плат, което прави фигурата по-реалистично 【Дизайн】 : Мультяшная тема, изготвяне на кукли-плюшени мечета, сладък и популярен. 【Което е включено в комплекта】 : Винил плат за фотография (сгъваема), поставка за фон в пълен комплект не е включена. 【Прилагането на】 : идеален за сватби, партита, снимки на новородени, деца и стоки, както и за видеофона. 【Поддръжка】 : Метод за възстановяване на гънки се състои в това, че плътно да си патрон, а след това просто да изчакате 2-4 дни.Бръчки и капакът са почти изчезнали.Моля, прогладьте задната повърхност на желязо с ниско съдържание на двойката, но не и сухо гладене. 【Материал и размера на】 : Този фон е изработен от висококачествен винил плат, което прави фигурата по-реалистично. 【Дизайн】 : Мультяшная тема, изготвяне на кукли-плюшени мечета, сладък и популярен. 【Което е включено в комплекта】 : Винил плат за фотография (сгъваема), поставка за фон в пълен комплект не е включена. 【Прилагането на】 : идеален за сватби, партита, снимки на новородени, деца и стоки, както и за видеофона. 【Поддръжка】 : Метод за възстановяване на гънки се състои в това, че плътно да си патрон, а след това просто да изчакате 2-4 дни.Бръчки и капакът са почти изчезнали.Моля, прогладьте задната повърхност на желязо с ниско съдържание на двойката, но не и сухо гладене.

Подробности

Подобни продукти в категория