• Новинка
Akozon Инструмент За измерване на спирачния диск, Точност 0,1 mm 0?60 mm Микрометър Шублер За Измерване на Ротора на дисковата спирачка, Метричен Шублер За Измерване на Дъл?

Akozon Инструмент За измерване на спирачния диск, Точност 0,1 mm 0?60 mm Микрометър Шублер За Измерване на Ротора на дисковата

BGN 1.33
Налично
Налично

【Машина за висока точност на сензора】 Сверхпрочный измервателен инструмент, с частична напречната шейна предназначена за обхвата за измерване на спирачни дискове 0-60 мм, със стъпка от 0,1 мм и се отличава с висока надеждност при употреба 【Машина за висока точност на сензора】 Сверхпрочный измервателен инструмент, с частична напречната шейна предназначена за обхвата за измерване на спирачни дискове 0-60 мм, със стъпка от 0,1 мм и се отличава с висока надеждност при употреба. 【Здрав материал】 Метричен челюсти глубиномера спирачния диск е изработен от много устойчив на опън и солидна алуминиева сплав, която лесно се деформира и заржаветь. малък размер, удобен за съхранение. 【Лесна употреба】 В суппорте дълбините на диска се използва уникален възел с плаващи пари рычажного на действие, който осигурява лесен теглене на шублер с диск при запазване на показания. 【Полезни инструменти】 Шублер за измерване на дълбочината на спирачния диск осигурява лесен и ефективен метод за проверка на дълбочината на протектора на гумата, което до известна степен осигурява безопасността на шофиране, функционалност и практичност. 【Професионален дизайн】 Челюсти дълбочината на спирачния диск професионално проектиран за точно измерване на дебелината на дисковата спирачка и дълбочина на протектора за подобряване на експлоатационните характеристики на превозното средство.Параметри : Тип на продукта : Челюсти дълбочината на спирачния диск Материал : Алуминиева сплав Формат : Метричен Измерване : 0-60 mm Точност : 0,1 мм, Приложимо : Универсален Осъществяване списък : 1 х челюсти дълбочината на спирачния диск.

Подробности

Item Type:
Brake Disc Depth Caliper
Material:
Aluminium Alloy
Format:
Metric
Measurement:
0-60mm
Accuracy:
0.1mm
Applicable:
Universal
Package List:
1 x Brake Disc Depth Caliper :

Подобни продукти в категория