• Новинка
Защитен стикер за виртуална реалност, Трайни етикети върху кожата на контролера на виртуална реалност, са широко съвместими с Ръководството за защита на вашето об?

Защитен стикер за виртуална реалност, Трайни етикети върху кожата на контролера на виртуална реалност, са широко съвместими с Ръководството

BGN 2.33
Налично
Налично

Лесно се поставя, можете лесно и внимателно се залепва стикер на устройството, трайнаЕфективно защита на оборудването от надраскване, scuffs, прах и износване при ежедневна употреба.Изработен от ултра-тънък, здрав материал, PVC, удобен в ръката.Съвместим с игри контролер Quest 2 VR и слушалки, добре се съчетава с висока производителност.Уникален дизайн на вашите очила за виртуална реалност, контролер и слушалки от въглеродни влакна осигурява по-дълъг експлоатационен живот.Лесно се поставя, можете лесно и внимателно се залепва стикер на устройството, трайна.Ефективно защита на оборудването от надраскване, scuffs, прах и износване при ежедневна употреба.Изработен от ултра-тънък, здрав материал, PVC, удобен в ръката.Съвместим с игри контролер Quest 2 VR и слушалки, добре се съчетава с висока производителност.Уникален дизайн на вашите очила за виртуална реалност, контролер и слушалки от въглеродни влакна осигурява по-дълъг експлоатационен живот. Лесно се поставя, можете лесно и внимателно се залепва стикер на устройството, трайна. Уникален стил, изработени от въглеродни влакна на вашите очила за виртуална реалност, контролера и слушалки и има дълъг срок на служба. Съвместим с игри контролер Quest 2 VR и слушалки, добре се съчетава с висока производителност. Изработен от ултра-тънък, здрав материал, PVC, удобен в ръката. Ефективно защита на оборудването от надраскване, scuffs, прах и износване при ежедневна употреба.Параметри : Тип на продукта : Стикер за слушалки VR-контролер Материал : PVC Тегло : прибл. 76,0 г /2,7 грама Съвместим с Oculus Quest 2 Осъществяване Списък : 2 x етикети за слушалки VR-контролер 1 х Ръководство на потребителя 1 x кърпички.

Подробности

Item Type:
 VR Controller Headset Stickers
Material:
 PVC
Weight:
Approx. 76.0g/2.7oz
Compatible for Oculus Quest 2 :
Package List:
2 x VR Controller Headset Stickers1 x Manual:
1 x Wipes:

Подобни продукти в категория