• Новинка
Luxiocio 13th Birthday Party Украса за банери за момичета, Аксесоари за фона на 13-ти Рожден Ден, Розово Злато, 13-Годишният Плакат за партито в чест на рождения Ден, на Фона на Фото?

Luxiocio 13th Birthday Party Украса за банери за момичета, Аксесоари за фона на 13-ти Рожден Ден, Розово Злато, 13-Годишният

BGN 2.80
Налично
Налично

1 X фон "С 13-м"честит рожден ден"Висококачествен полиестерен плат. С помощта на въже проденьте си в дупка в ъгъла на фона и дръж го. Фон е изработен от полиестерен плат с високо качество и за почистване.За украса на парти в чест на 13-ти рожден ден, идеален за вътрешни или външни стени, детски площадки, огради, на фона на снимане тема 13-ти рожден ден. [Получавате] - 1 бр декоративен банер от розово злато с надпис "Happy 13th Birthday" и 20-метрова връв. [Голям размер] - Плакат на рожден ден с размери 73 х 44 инча, достатъчно голям опит, много подходящ за оформяне на фона на партито по повод 13-годишнината и снимки, създаване на силна атмосфера за парти по случай рождения ден. [Подходящ за] - Много подходящ за тематична украса на парти по повод 13-годишнината си, което значително подобрява атмосферата на партито по повод 13-годишнината и добавя забавно парти. [Лесен за употреба] - Тематични плакат е оборудван с 20-метрова връв, и вие можете лесно да виси на медната втулка върха; Подходящ за захващане на вътрешни или външни стени, игрални площадки, в дворовете, класни стаи и други места, които ви харесват. [Неща] - Произведен от висококачествен полиестер, моющийся и сгъване, лека, удобна в переноске, елегантен и не вредят на кожата.

Подробности

Подобни продукти в категория