• Новинка
100 бр. Набор от Стикери с цветя за бутилки с вода, Сладки, Винил, Эстетичные, Модерен, Водоустойчиви Етикети и Накладки за лаптоп, Scrapbooking, Телефон, Цветя, Подаръци за Ж?

100 бр. Набор от Стикери с цветя за бутилки с вода, Сладки, Винил, Эстетичные, Модерен, Водоустойчиви Етикети и Накладки за

BGN 2.67
Налично
Налично

Материал : PVC Размер : 6 см -8 см (2,36-3,15 инча). 100шт естетически цветни стикери, стикери за любителите на цветя. 【СВЕРХПРОЧНЫЙ 100% винил.】Те водоустойчив, защита от слънцето, не мачкам и произведени от висококачествен винил и мастило, водоустойчив филм W.0 и безпроблемна лепило 2500 CPS.Стикери могат да се стик няколко пъти, и след отстраняване на не остава и следа. 【Залепете навсякъде】 Е идеална за декорация на бутилки с вода, чаши, преносими компютри, раници, скейтбордов, багаж, превозни средства, брони, велосипеди, упражнения мотори, спални, правилата на своята практика, велосипед, мотоциклет, каране на сноуборд.Не се колебайте да персонализирате своите неща, придавайте сияние на вашата индивидуалност!. 【Най-добрите подаръци за възрастни и тийнейджъри】 подаръци за любителите на цветя, най-добрите подаръци за възрастни, юноши, приятели, любители на бижута със собствените си ръце.най-добрата украса в кутия за подарък.Вземете етикети, почистете повърхността, наклейте стикер, след това използвайте въображението си за създаване на работа в МОМЕНТА!. 【Удовлетворенный услуги】 Ние се стремим към 100% удовлетвореност на клиента.Ако срещнете някакви проблеми с продукта, моля уведомете ни.ние ще направим всичко възможно, за да се реши този проблем и дори да приеме замяна или връщане на парите. 100шт Цветни стикери, Цветни стикери, етикети, сладки, водоустойчив, эстетичные, модерни стикери за тийнейджъри, момичета, Красиво Красиво бижу за подарък кутии, картички, лаптоп, телефон, скутери, правилата на своята практика Характеристика на 1. Материал : винил, PVC 2. Размер : 2,36-3,15 инча 3. Защита от слънце и водоустойчив!Никога не исчезал ! 4. Повторно използване почти без остатък лепило. Лесно отклеивается и залепен на друго място.Напълно достойни различни и отлично качество на етикети. Вземете своите етикети, почистете повърхността, наклейте стикер, след това използвайте въображението си за създаване на работа ТОЧНО СЕГА! 8. Цвете Природа преподнесла нашите хора скъпоценен дар.Идеален подарък за възрастни, юноши, момчета, любители на цветя.Ако вашите приятели или роднини обичат цветята, можете да използвате стикери с цветя за украса и подаръци за тях.

Подробности

Подобни продукти в категория