• Новинка
Рибни Аромати - Риболовни Привличащи За Каракуда | Добавка За Училищата Рибен Аттрактант Течни Капки С Висока Концентрация На Аминокиселини Плодов Киселина, Аттра?

Рибни Аромати - Риболовни Привличащи За Каракуда | Добавка За Училищата Рибен Аттрактант Течни Капки С Висока Концентрация

BGN 3.99
Налично
Налично

¦【Бързото проникване на】 Добавка за училищата на риба може бързо да достави хранителни вещества, съдържащи се в хранителни добавки в дълбочина на акваторията, тъй като тя има афинитет към червата риба със силно проникване и съответства на принципите на хранене на сладководни риби ¦【Превъзходно качество на】 Съставена на базата на естествена плодов есенции и аминокислотных съставки, добавка за училищата съдържа аланин и глутаминовую киселина и съдържа много хранителни вещества, необходими костистой риба като шаран. ¦【Осигурява най-високо обогатяване】 Аттрактант с мирис за риболов мирише толкова приятно, защото той притежава превъзходни силно концентриран състав и може да направи риба луд източник на храна, с когото тя не иска да се раздели. ¦【Бързо стръв за риба】 за Стимулиране на гладуващи нервната система на рибата, за да привлече рибата за хранене, рибни аромати могат бързо да привлекат рибата се съберат при опускании във водата, че е силен притегателен за риба. ¦【Портативен за носене】 Течност-аттрактант за риба преносими и лесно, тъй като е снабден с удобни за носене функция и се пръска директно върху някоя изкуствена стръв или живца. ¦【Бързото проникване на】 Добавка за училищата на риба може бързо да достави хранителни вещества, съдържащи се в хранителни добавки в дълбочина на акваторията, тъй като тя има афинитет към червата риба със силно проникване и съответства на принципите на хранене на сладководни риби. ¦【Превъзходно качество на】 Съставена на базата на естествена плодов есенции и аминокислотных съставки, добавка за училищата съдържа аланин и глутаминовую киселина и съдържа много хранителни вещества, необходими костистой риба като шаран. ¦【Осигурява най-високо обогатяване】 Аттрактант с мирис за риболов мирише толкова приятно, защото той притежава превъзходни силно концентриран състав и може да направи риба луд източник на храна, с когото тя не иска да се раздели. ¦【Бързо стръв за риба】 за Стимулиране на гладуващи нервната система на рибата, за да привлече рибата за хранене, рибни аромати могат бързо да привлекат рибата се съберат при опускании във водата, че е силен притегателен за риба. ¦【Портативен за носене】 Течност-аттрактант за риба преносими и лесно, тъй като е снабден с удобни за носене функция и се пръска директно върху някоя изкуствена стръв или живца. Аминокиселини за чревния тракт риби, са много близки по състав, в съответствие с принципите на хранене на водни риби. Добавка за училищата риба извлича аминокиселини, аланин, глутаминовую киселина, шаран и други любими хранителни вещества костни риби.

Подробности

Name:
amino acid bait additive
Function:
lure fish, gather fish, and keep fish
Net content:
50ml
Applicable fish species:
mainly attack grass carp, carp, and crucian carp, and also have certain effects on other water fish
Applicable scenarios:
black pits, wild fishing, competitions, fat ponds, hot weather, and other effects are better.
Product features:
This product extracts a variety of natural amino acids, compounded by fruit essence, and additionally adds a secret pheromone for attracting fish.
How to use:
Add 3-4ml of fruit acid per 100g of bait, add water and stir evenly
Product List:
Fish bait additive*1:
Notes:
1. Due to the lighting effects and taking picture angles, there is a color difference in the product, please understand.:
2. Due to manual measurement, there is a tolerance in the product size. :

Подобни продукти в категория