• Новинка
Kisangel 30pcs1 Превръзка на Главата Подпори За Деца на Принцеса Декоративни шапки за Снимки на Новородени Бебета за Разнообразни Превръзка на главата във формата на Цве?

Kisangel 30pcs1 Превръзка на Главата Подпори За Деца на Принцеса Декоративни шапки за Снимки на Новородени Бебета за Разнообразни

BGN 2.67
Налично
Налично

пластмасатаДетски дантелени аксесоари за коса : сейф, са изработени от материал, подходящ за носене на дете.Дантелени лъкове за коса принцеса : Ярък цвят, фини, красиви, удобни и переноске и съхранение.Детски лък за коса : алтернативни модели, има 10 фигури по ваш избор, отговарящи на вашите нужди.Превръзка на главата си, за аксесоари за коса : безопасна, изработена от материал, подходящ за носене на дете.Детски Аксесоар за коса, Красива Прическа, детска превръзка на главата, подпори за фотосесия.Пратката включва 10 х шапки Функции - Лесен за използване, лесно се облича и да стреля дантелени лъкове за коса на принцесата. - Размер : 30x5x1,2 см / 11,8x1,9x0,4 инча Детска превръзка на главата. - Цвят : различни цветни Аксесоари за детски коса. - и безопасен, изработен е от материал, подходящ за носене на дете превръзка на главата във формата на цвете. - Материал : пластмасови Детски Дантелени Аксесоари за Коса. - Широк диапазон на използване, той е идеален за детската душа, на партито по повод рождения ден и семейни снимки, ленти за глава с цвете. - Ярък цвят, декоративна, красива, удобна в переноске и съхранение на цветна лента за коса с лъкове. - Алтернативни модели, има 10 фигури по ваш избор, отговарящи на вашите нужди, превръзки за глава за малки момичета.Описание на продукта Детски лък за коса Тази детска превръзка на главата е изработена от материал, който е безопасна и удобна за носене на дете.Аксесоар за коса превръзка на главата Е идеален за къпане на бебето, на партито по повод рождения ден и семейни снимки.Детски дантелени аксесоари за коса Е красива, добре облегает на главата на бебето и позволява на детето да се чувства комфортно.

Подробности

Подобни продукти в категория