• Новинка
STMK Свети Валентин, Ден на Св. Патрик, Великден Нашийник-Кърпа за Котки с Камбана, Празнични Яки-Кърпа за котки и Котенков с Камбана за Празнични Костюми за котки и Ко?

STMK Свети Валентин, Ден на Св. Патрик, Великден Нашийник-Кърпа за Котки с Камбана, Празнични Яки-Кърпа за котки и Котенков

BGN 0.67
Налично
Налично

Количество : опаковката съдържа 3 бр различни дизайни яки-bandhan за котки и за Ден на Свети Валентин, Деня на Св. Патрик и Великден, със звънци и празнични декорации.Яка-забрадка "котка" с камбана изпълнена с празничен модел в клетката и е украсен с надписи "Безплатни целувки", "Талисман за късмет" и "честит Великден", което е уникален и модерен.Сладки яки котки ще направят вашата котка очарователен на празнично парти. нашийник-кърпа за котки с разлика : Всеки нашийник-кърпа за котки оборудван здрава закопчалка във формата на главата на котката, която лесно се отваря и затваря.Само трябва да откопчавам ключалката, коригира размера на котешки яка, в съответствие с размера на врата на котката, а след това пуснати на котка и бутона на ключалката.Размер : Ширина тези регулируеми яки-bandhan за празнични котки е 3/8 инча, а диапазон на настройка - от 8 до 12 сантиметра.Тези врати са подходящи за повечето котки и котенца.МАТЕРИАЛ : Яка-кърпа за котки с камбана е изработен от висококачествен futon материал, материята е мека, приятна за кожата и здрава.Камбаната е изработена от висококачествена сплав, която е безопасна и е трайна.Чудесен подарък за празниците : идеален за Деня на Свети Валентин, Деня на Св. Патрик, Великден, за пролетта, лятото, ежедневни облекла, подпори за фотосесия, костюм за парти по случай рожден ден, празнични дрехи или други празнични тематични партита.Прекрасен дизайн ще се превърне в чудесен подарък за вашата котка празник.STMK "Свети Валентин" е Ден на Св. Патрик на Великден нашийник-кърпа за котки с Камбана, празнични яки-кърпи за котки и котенков с камбана за празнични костюми за котки и котенца Че ще получите? 1 x Безплатни яки-кърпи за котки в "Свети Валентин" със звънци и сърца 1 x Талисман за късмет яки-кърпи за котки в Деня на Св. Патрик със звънци и сърца 1 x честит Великден яки-кърпи за котки със звънци и сърца.Размер : Ширина тези регулируеми яки-bandhan за котки е 3/8 инча, а диапазон на настройка - от 8 до 12 сантиметра.

Подробности

Подобни продукти в категория