• Новинка
IOLMNG Складное Карманное Огледало Ретро Кух Резное Огледало от Планински Кристал с Подарък скоростна Джобно Огледало за Грим (Цвят: F, размер: Един размер)

IOLMNG Складное Карманное Огледало Ретро Кух Резное Огледало от Планински Кристал с Подарък скоростна Джобно Огледало за

BGN 44.85
Налично
Налично

- - Подаръци за рожден ден, годишнини, Коледа и т - Джобно огледало компактен размер, лесен и удобен за използване. - Добро качество, безопасно и издръжлив на употреба, не е лесно да се прекъсне, дълъг експлоатационен живот. - Компактен размер, преносим и лек, удобен за носене на открито, пътувания и т. - Го шик, изтънчен и елегантен дизайн го прави идеален подарък за момичета, дами, любителите на красотата, и т. - Подаръци за рожден ден, годишнини, Коледа и т. - Джобно огледало компактен размер, лесен и удобен за използване.- Добро качество, безопасно и издръжлив на употреба, не е лесно да се прекъсне, по-дълъг живот.- Компактен размер, преносим и лек, удобен за носене на открито, пътувания и т. - Го шик, изтънчен и елегантен дизайн го прави идеален подарък за момичета, дами, любители на красотата и т. Стоки в пакет : 1 * Огледало за грим Забележки : 1. Поради ръчно измерване, моля, допуска се толеранс от 1-2 виж 2. Поради различни екрани и на различно осветяване на изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. благодарим ви за разбирането.Оплетка огледало от ратан може да се използва във всяка стая, или се комбинира с други огледала за създаване на тематични стени.

Подробности

Подобни продукти в категория